Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Lars vertelt: had hij verwacht dat hij het programma moest verlaten?

Voor de kijkers kwam de exit van Lars vrij plotseling.

Lars

Nadat Chris en Lars een hele middag samen gespendeerd hadden, moest Lars aan het einde van de dag het prachtige Il Pallazzo verlaten. Volgens Chris zou er niet meer in zitten dan een mooie vriendschap, maar hoe denkt Lars hier eigenlijk over? Grazia belde met de Prince Charming-deelnemer om polshoogte te nemen.

Momentje met Chris

De twee brachten samen een bezoekje aan (how romantic) een archeologisch museum en hadden diepe gesprekken. Een geslaagde date, zou je denken. Toch besloot Chris aan het einde van de dag om afscheid te nemen van Lars. "Het was toen een tijdje geleden dat ik een één-op-één date had gehad met Chris", begint Lars aan de telefoon.

"Die date was heel fijn, want eindelijk konden we echt een gesprek voeren met z’n tweeën. En tja, dat museum werd uitgekozen… De productie dacht dat ik het héél leuk zou vinden, maar toen ik daar kwam dacht ik: wat is dit? Uiteindelijk was het alleen maar goed, we hadden meer oog voor elkaar dan de activiteit."

Plotselinge exit

Maar toen kwam de ceremonie 's avonds, en moest Lars de villa verlaten. Dit was volgens Lars echter helemaal niet zo plotseling. "Je hoorde en zag om je heen dat er bij de andere mannen iets gebeurde. De andere mannen werden zenuwachtig wanneer Chris binnenkwam, maar ik had daar echt totaal geen last van – al is dat ook niet echt wat voor mij", stelt Lars.

"Maar je kwam wel op een punt dat er mensen over moesten blijven en er moest wel iets gebeuren. Ik had het leuk met Chris, ik vond hem heel aardig en wilde meer tijd met hem besteden, maar er was nog niet echt sprake van een gevoel. Toen ik hoorde dat er twee mensen uit gingen, dacht ik meteen dat ik dat zou kunnen zijn. Ik voelde me ook zo relaxed tijdens alle ceremonies. Misschien kwam dat, achteraf gezien, doordat ik er niet zoveel bij voelde."

Contact met Chris

Een romance tussen de twee zat er niet in, maar Chris hoopte op een mooie vriendschap. Maarre, is daar nu ook sprake van? "We spreken elkaar af en toe, dat is dan via WhatsApp", legt Lars uit. De twee sturen elkaar regelmatig boekentips, maar heel veel contact is er niet.

"We lijken best wel veel op elkaar, we hebben dezelfde interesses en mindset. Daar hebben we af en toe contact over. Wanneer we iets met de groep doen, dan spreken we elkaar ook. Maar het is niet heel veel."

Showbizz
  • Jasper Suyk