Terug van weggeweest: That ’70s Show komt met spin-off

Jawel, That '70s Show wordt That '90s Show.

Remember That '70s Show? De populaire serie was van 1998 tot 2006 op televisie en keert nu na al die jaren terug. Jawel, That '70s Show krijgt een heuse spin-off! Enne, oude bekenden zullen hierin terugkeren.

That '70s Show kende maar liefst acht seizoenen met in total 200 afleveringen. Acteurs zoals Mila Kunis, Laura Prepon en Ashton Kutcher hebben hun doorbraak aan deze show te danken. Mila en Ashton stapten zelfs in real life in het huwelijksbootje dankzij deze show!

De serie ging over een groep tieners die opgroeiden in het stadje Wisconsin. Hier zal de spin-off genaamd That '90s Show, zich ook afspelen. Netflix heeft tien afleveringen voor de spin-off show besteld. Wanneer de opnames beginnen is helaas nog niet bekend.

Naast dat de spin-off zich in dezelfde plaats afspeelt, keren ook dezelfde personages weer terug. Het enige verschil: het jaar is nu 1995. Kitty (Debra Jo Rupp) en Red (Kurtwood Smith) wonen nog steeds in Point Palace. Het verhaal draait nu om Leia Forman, de dochter van Eric en Donna. Zij gaat op bezoek bij haar opa en oma, Kitty en Red.

Naast deze oude bekenden zal Michael waarschijnlijk ook een gastrol krijgen en terugkeren in de show. Steven, gespeeld door Danny Masterson keert niet terug, hij heeft op dit moment namelijk een rechtszaak tegen zich lopen.

Bron: Netflix-Nederland | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws