Trend alert: minirokjes zijn weer hot and happening

Hoe korter, hoe beter.

Fall is here en ons modehart maakt stiekem een sprongetje van blijdschap. De knitwear, de laarzen, de winterjassen: wij houden ervan. Deze herfst is er nog een mode-item dat niet in je kledingkast mag ontbreken: het minirokje.

Minirokje

Hoewel het minirokje de afgelopen jaren niet ultrapopulair was, zijn wij deze 00's-trend absoluut niet vergeten. Celebs als Paris Hilton, Nicole Richie en Lindsay Lohan droegen hun mini skirts het liefst zo laag mogelijk op de heupen en zo hoog mogelijk op hun benen. Anno 2021 is het iconische, ultrakorte rokje weer helemaal hot and happening, maar dan wel een vleugje moderner. Zo dragen fashion icons Hailey Bieber en Kendall Jenner het liefst een high waisted minirok met daarboven een crop top en een blazer of leren jas.

Styling

Van een casual look tot een avondje stappen: met het minirokje kun je alle kanten op. Draag er bijvoorbeeld een gebreid vest boven en chunky boots onder voor naar college, of ga voor een matching blazer. Liever wat meer dressy? Draag je minirok dan bijvoorbeeld met een strakke crop top en knee-high boots met een lekker hakje. Enne, als het écht kouder wordt, hoef je gelukkig nog geen afscheid te nemen van het rokje. Draag 'm dan gewoon met een (iets dikkere) panty en hoge laarzen. Love it!

Beeld: Catwalkpix, Instagram

Laatste nieuws