Trend du moment: de quilted jacket is dé perfecte tussenjas

Heb jij er al eentje aangeschaft?

De herfst is coming! Het is het seizoen van de tussenjas: nog te warm voor een dikke mantel, maar te fris voor een luchtig zomerjack. Gelukkig houdt de mode er rekening mee. Naast de leren jas zien we nu veel fijne quilted jackets, die ons voorlopig heerlijk warm houden.

Tussenjas

Aan het einde van de jaren nul was de quilted jas een dikke hit. Of we de jas in het decennium daarna volledig vaarwel hebben gekust? Blijkbaar niet.

Grote namen zijn nooit gestopt met het ontwerpen van quilted jackets. We zagen ze dan ook elk jaar terug, al dan niet met mondjesmaat. Dit seizoen lijkt de jas daarentegen aan populariteit te winnen. Niet zo’n gek vooruitzicht als je het ons vraagt. De zacht gevoerde coating van de jas is comfy en houdt je warm tijdens het o-zo Hollandse herfstweer. En het ziet er nog eens mooi uit ook. Nog niet helemaal overtuigd? Doe dan inspiratie op met de volgende looks.

Zoals je kunt zien kun je de quilted jacket op verschillende manieren dragen. Of je er nou een hoodie onder gooit, of 'm combineert met een leuke sjaal: de quilted jacket maakt jouw herfstlook helemaal af!

Bron: Elegance | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws