Trend du moment: een scrunchie tas aan je arm

Deze tas maakt elke outfit af.

Purse first! Een tas is een onmisbaar item geworden voor je outfit. Zie het als de kerst op de taart, want wat is een killer outfit zonder bijpassende tas? Dit seizoen spotten we de scrunchie tas overal op Instagram. Een tas met – jawel – een lookalike scrunchie als handvat.

Scrunchie tas

Met de scrunchie tas zit je in het najaar namelijk helemaal goed. De tas heeft haar naam te danken aan het handvat dat een scrunchie-uitstraling heeft. Je weet wel, die elastieken die we tegenwoordig weer in ons haar dragen. Het elastieken handvat geeft de tas een speelse uitstraling, vooral als je een exemplaar hebt in een vrolijk kleurtje.

Tijdens fashion week zagen we menig fashion girl al met een scrunchie tas, en ook op Instagram is het item niet meer weg te denken. En wij snappen dat heel goed, het is namelijk een subtiele manier om kleur aan je outfit toe te voegen. Of je nu gaat voor felrood of pastelgroen: de tas doet het in iedere kleur goed.

Inspiratie

Zoals je merkt, zijn wij groot fan van deze moderne twist van de handtas. Ben je nog niet overtuigd? Misschien dat onderstaande inspiratie dat doet. Draag de scrunchie tas bijvoorbeeld net als Megan Elleby als kleurtoevoeging van je outfit. Of benadruk een kleur, zoals Linnea Levoskin doet met de kleur groen. We love it!

Enne, deze parel van een tas gaat ook goed samen met een andere trend van het moment: de oversized blazer. Kijk bij Sabine Makes af en combineer jouw scrunchy tas met een mooie blazer. Chique én stijlvol.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws