Trend du moment: gebreide vesten

Dit vest trek je de hele herfst en winter niet meer uit.

Als er één ding belangrijk is aan de nieuwe herfst- en wintertrends, dan is het de hoeveelheid warmte die het ons geeft. Het aankomende seizoen hoeven we ons hier niet erg druk over te maken. Gebreide vesten zijn hot en wij zetten ze voor je op een rij.

Eindeloos combineren

Je kunt dan wel een killer van een outfit hebben, niemand zit erop te wachten om de dag rillend van de kou door te brengen. Gelukkig dacht menig modeliefhebber op Instagram er ook zo over, aangezien we het een na het andere gebreide vest spotten.

Nu de temperaturen nog niet heel laag zijn, dragen we de vesten slouchy met één blote schouder. Wordt het kouder? Dan combineren we dit heerlijke item met een coltrui.

Felle kleuren

Dit seizoen gaan we all out wat betreft kleuren. We kiezen niet alleen voor tonen als wit, beige of zand, maar gaan voor roze, blauw, oranje of een combinatie van meerdere kleuren. Benieuwd? Wij zetten een aantal favorieten voor je op een rij.

Enne, ben je niet zo'n fan van al die felle kleuren? No worries, ook de lichtere kleuren mogen heus nog wel gezien worden.

Beeld: Catwalkpix

Laatste nieuws