Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Delphine doet schokkende onthulling: 'Er is meer gebeurd'

'Iedereen denkt dat ik ziekelijk jaloers ben, maar er is meer gebeurd en ik voel me daar echt niet goed bij', aldus Delphine.

Bert en Delphine

Let op! Dit artikel bevat spoilers over de zesde aflevering van Temptation Island Love or Leave.

Temptation Island: Love or Leave gaat niet bepaald over rozen. Hoewel de koppels nog maar een paar dagen van elkaar gescheiden zijn, lijkt het erop dat het voor een van de koppels de verkeerde kant op gaat. Delphine wordt namelijk behoorlijk aan de tand gevoeld in het programma, omdat ze erg jaloers zou zijn. Maarre, er blijkt nu meer aan de hand te zijn dan Delphine en Bert ons in eerste instantie deden vermoeden...

Camera's

Deelnemers Bert en Delphine hebben al tien jaar een relatie, maar door een misstap van Bert vertrouwt Delphine haar partner niet meer. Zo biechtte Delphine op dat ze zelfs een camera in hun huis heeft opgehangen om Bert in de gaten te houden.

Tijdens het eerste kampvuur voor de mannen kwam deze onthulling ter sprake, maar Bert liet zich daardoor niet ompraten. “Ik hou nog altijd heel veel van haar. Dat zal altijd zo blijven”, reageerde Bert tijdens het kampvuur. Ondanks dat Bert ook tijdens het kampvuur te horen krijgt dat zijn vriendin uitspreekt hem niet te missen, lijkt het erop dat hij alles op alles wil zetten om hun relatie te redden. “En als zij niet kan veranderen, dan leer ik daarmee te leven.”

Meer dan één kus

Hoewel Bert alles op alles wil zetten voor zijn relatie, lijkt het erop dat Delphine daar niet zo over denkt. In de aflevering van vandaag is namelijk te zien dat Delphine nog even met Monica wil blijven zitten als Monica de dames in de villa op zoekt. “Mag ik even blijven? Want ik zou nog iets willen zeggen”, deelt Delphine met Monica.

"Iedereen denkt dat ik ziekelijk jaloers ben, maar er is meer gebeurd en ik voel me daar echt niet goed bij", vertelt een emotionele Delphine. "Ik mocht het niet vertellen van Bert, maar ik kan echt niet anders dan het te vertellen." Delphine vertelt dat haar jaloezie niet slechts door één kus komt. "Hij is al twee keer naar een prostituee geweest", weet ze nog uit te brengen voordat ze in tranen uitbarst. "Ik voel me zo vuil en vies...", vervolgt ze snikkend. Monica probeert Delphine te troosten. "Hij zei dat het slechts om massages ging, maar ik geloof dat niet. Het is zo lastig...", aldus Delphine. Heftig!

Massages

Daarna is te zien dat Viktor bij de mannen aanschuift: “Er is momenteel iets gaande in de villa van jullie partners.” Viktor neemt Bert apart en laat hem de beelden van Delphine zien die het verhaal aan Monica opbiecht. Bert blijft echter stellig vasthouden dat hij slechts naar een massagesalon is geweest. "Een dame die je masseert. Punt", stelt Bert. "De dame die me masseerde gaf me de mogelijkheid om het erotisch te laten worden, maar dat ging niet voor mij."

"Bij dat andere bezoek had ik een hotelkamer geboekt en is er een dame gekomen. Maar het was enkel een massage en er is niets anders gebeurd dan dat", aldus Bert, die daarna in tranen uitbarst en zijn relatie met Delphine in rook ziet opgaan...

Misschien ook voor jou:
Hangt de relatie van dit Temptation-koppel aan een zijden draadje? 
Showbizz
  • Temptation Island
  • Temptation Island