Temptation-single Serayo: ‘Zij had allang moeten stoppen’

Volgens Serayo had niet Deborah, maar déze dame naar huis gemoeten.

In de derde aflevering van Temptation Island: Love or Leave werden Deborah en Koen naar huis gestuurd door de singles. Volgens de singles stonden beiden niet genoeg open voor nieuwe connecties, waardoor het stel het programma moest verlaten. Echter had single Serayo liever een van de andere dames zien vertrekken.

Troef

In Temptation Love Therapy vertelt Serayo over de keuze van hem en de andere singles om Deborah weg te sturen. “Dat was wel echt een troef” zegt Serayo over de macht die de singles hebben om iemand naar huis te sturen. “In dit geval moeten de stellen zich wel wat meer openstellen. Zij zijn natuurlijk ook bang, want niemand wil naar huis.”

Toch was één van de dames de ongelukkige. “We hebben ons teruggetrokken op onze kamers, hebben daar met alle boys gezeten en zijn alle dames langsgegaan. Zo hebben we bepaald wie we naar huis wilden sturen”, legt Serayo uit.

Twijfels

De singles twijfelden tussen Deborah en Delphine. “Zij was er allang klaar mee en had allang moeten stoppen. Daarom wilde ik haar naar huis hebben”, vertelt Serayo over Delphine.

“Het blijft natuurlijk Temptation Island en je wilt antwoord op de vraag of je bij elkaar moet blijven. En als je diegene niet mist, dan heb je ook je antwoord. En laten we eerlijk zijn: als je vriendin camera’s ophangt in je eigen huis – je privéterrein, waar het veilig moet zijn. (…) Ze heeft ook een gps-tracker geïnstalleerd om te volgen waar hij dan is. Een camera én gps-tracker? Wat is dit?!”, stelt Serayo. Ook Bert had volgens Serayo prima al naar huis gekund. “Bert is ook een sufferdje, dat hij dat heeft geaccepteerd”, aldus de single.

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws