Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Job en Esmee zetten grote stap in relatie

De lovebirds maken het grote nieuws bekend op Instagram.

Job Esmee

Love Islands Job en Esmee zijn nog steeds happy in love. Zó happy, dat ze klaar zijn voor de volgende stap in hun relatie. De tortelduifjes gaan namelijk samenwonen! In een te schattige video op Instagram laat Esmee zien hoe ze Job the big question stelt.

Officieel vragen

"Zoals sommigen van jullie al wel weten, heb ik sinds kort mijn eigen plekje", begint Esmee haar verhaal. Enne, die verhuizing leverde de nodige vragen op. Woont Esmee daar alleen of trekt Job er ook bij in? "Ik heb natuurlijk wel bij Job lopen peilen of hij ervoor openstaat en Job wil hier ontzettend graag bij intrekken", verklapt de beauty. "Maar we zeiden: 'Ja, dat doen we wel over een paar maanden. Dan kijken we wel weer.'"

Inmiddels woont Esmee er al een paar weken, maar veel alleen is ze niet. "Sinds ik hier woon is hij eigenlijk elke dag hier. Ik vind het ook superfijn als hij hier is, ik zou het niet anders willen", vertelt de brunette. "Ik denk dat ik hem vandaag daarom wil vragen of hij officieel bij mij in wil gaan trekken."

Verrassing

Enne, bij zo'n grote en bijzondere vraag hoort natuurlijk een verrassing. In het filmpje is te zien dat Esmee all out gaat met ballonnen, brownies, chocolade en natuurlijk een lief kaartje met daarop the big question.

Wanneer Job het kaartje leest, kan hij zijn ogen nauwelijks geloven. "Ach, schatje toch", loopt hij op Esmee af om haar te omhelzen. Als er nog twijfel over mogelijk was: "Natuurlijk zeg ik ja!" In de reacties laat Job weten er enorm naar uit te kijken om bij Esmee in te trekken. "Zo blij en zin om te genieten in ons huissie." Awh!

Misschien ook voor jou:
Love Islands Job en Esmee onthullen: willen ze ooit meedoen aan Temptation Island?
Showbizz
  • Love Island
  • Instagram