Droomvacature: bij deze job kun je geld verdienen door Love Island te kijken

Sign us up!

Op zoek naar een nieuwe baan? Dan hebben wij even een dream job voor jou: je kunt namelijk dik verdienen met het kijken van Love Island!

Love Island Investigator

Wij kijken al die tijd al gratis en voor niets Love Island, maar nu blijkt dus dat we er ontzettend mee hadden kunnen verdienen. De website FandomSpot.com looft namelijk een bedrag van maar liefst $5000 (omgerekend ongeveer €4.300) uit voor een Love Island-superfan.

“We zoeken onze eerste Love Island Investigator and Editor“, schrijft de website. “Voor deze baan spendeer je elke dag ongeveer drie uur om de show te kijken, reacties op social media te checken na elke aflevering, en blogs en nieuws te checken voor relevante nieuwtjes”, gaat de vacature verder.

De downside

Voor 5000 dollar je favoriete serie kijken klinkt natuurlijk als een droombaan. Maarre, je moet er dan wel live naar kunnen kijken – en met het tijdsverschil tussen de US of A en Nederland zit je dan al gauw tot diep in de nacht te schrijven.

Ook moet je natuurlijk helemaal foutloos met het Engels uit de voeten kunnen. Tja… Misschien maar wachten tot er ook zo'n baan bestaat in Nederland? Wij dromen nog even verder!

Bron: Her.ie | Beeld: Videoland, Love Island

Laatste nieuws