Love Islands Job en Esmee over toekomstplannen: ‘Samenwonen is uiteindelijk wel het doel’

Hoe zien de twee de toekomst voor zich?

Job en Esmee maakten tijdens hun deelname aan Love Island hun relatie officieel, gingen met een flinke geldprijs naar huis en zijn momenteel nog steeds happily in love. De twee genieten nu met volle teugen van hun relatie in Nederland. Maarre, hoe zien de twee hun toekomst eigenlijk voor zich?

Plannen voor de toekomst

Grazia zoomde met de knappe Job en Esmee om terug te blikken op het afgelopen Love Island-seizoen. Job en Esmee, die op dat moment nét in Nederland waren aangekomen, zaten geen moment zonder een big smile voor de camera. Eindelijk konden de twee kennis maken met elkaars familie, vrienden en andere belangrijke mensen om hen heen.

Het koppel won de finale van Love Island en sleepte hiermee een prijs van 25.000 euro in de wacht. Wat het koppel met dit enorme geldbedrag gaat doen? “Wij willen eerst even genieten met z'n tweeën”, begint Esmee. Dat is echter niet het enige, want de twee zetten ook een gedeelte van het geld opzij voor de toekomst.

Samenwonen

“We zijn allebei nog superjong, dus we gaan nu nog niet samenwonen. Maar als we een blik op de toekomst werpen, is dat uiteindelijk wel het doel”, gaat Esmee verder. Ook Job ziet de toekomst rooskleurig voor zich. De Islander ziet het wel zitten om later met Esmee samen te wonen, zo vertelt hij glimlachend.

“We hebben 25.000 euro gewonnen, dus we gaan er eerst maar eens lekker op uit”, legt Job uit. “De rest zetten we apart voor later, bijvoorbeeld om ergens in een leuk appartementje te gaan wonen.” Cute!

Benieuwd naar het hele verhaal van Job en Esmee? In de nieuwste Grazia kletsen we met het winnende Love Island-koppel over hun deelname Love Island, toekomstplannen en de liefde. Vanaf volgende week woensdag in de winkel!

Beeld: Love Island

Laatste nieuws