Love Islands Job en Esmee hebben grote toekomstplannen

De twee willen hier zelfs het prijzengeld voor gebruiken.

Job en Esmee werden afgelopen zondag bekroond tot winnaars van Love Island 2021. De twee gingen niet alleen dolverliefd naar huis, ook wordt er een bedrag van 25.000 euro op hun rekening gestort. En met dit bedrag hebben de twee grootse plannen.

Schoonouders ontmoeten

Job en Esmee kregen tijdens hun deelname aan het liefdesavontuur al officieel een relatie en hebben hierom al veel over hun toekomstplannen gepraat. In Love Check-up vertellen de twee wat hun plannen voor de aankomende tijd precies zijn.

“We hebben al wel veel over de toekomst gesproken”, begint Job. “Ik mag de ouders van Esmee mijn schoonouders noemen, dus ik ben heel benieuwd naar de ontmoeting in Nederland. Ook kunnen we niet wachten om elkaars familie en vrienden te ontmoeten.”

Samenwonen

Behalve een kersverse relatie vertrekken de twee ook met een goedgevulde portemonnee naar Nederland. Maar wat doe je met zo'n enorme smak geld? “Ik denk dat we in Nederland even lekker samen eropuit gaan”, begint Esmee. “En de rest gaan we apart zetten om samen te wonen.”

Enne, Job gaat zelfs nog een stapje verder en denkt niet alleen aan een huisje. De Islander kijkt nu al uit naar het moment waarop Job en Esmee hun toekomstige kids over hun Love Island-avontuur kunnen vertellen. “Het is toch leuk als we dit later ook nog terug kunnen kijken. Dat je tegen je kids kunt zeggen: 'Kijk, dit waren papa en mama op tv'”, lacht Job. Cute!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Love Island

Laatste nieuws