Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Job en Esmee geven update over relatie

Hoe gaat het nu met de lovebirds?

Love Island Job en Esmee

Het is inmiddels een paar weken geleden dat Job en Esmee gekroond werden tot de winnaars van Love Island 2021. In een Q&A op Instagram onthullen ze hoe hun relatie er nu voorstaat en of samenwonen al in het vizier ligt.

Terug in Nederland

In Love Island waren Job en Esmee dolgelukkig samen, maar hoe is dat nu in Nederland? Veel volgers vroegen zich dit af en besloten deze question eens aan de lovebirds voor te leggen. "Dit vind ik echt een supergoede vraag, want hier was ik zelf ook heel benieuwd naar", laat Esmee weten. “In Love Island zit je toch in een bubbel, maar ik moet zeggen dat ik zo blij ben met hoe het in Nederland gaat. Het had gewoon niet beter gekund.”

“We zijn al twee weken terug. Maar van die twee weken zijn we misschien maar drie dagen niet bij elkaar geweest”, weet Job te vertellen. “We hebben wel tegen elkaar gezegd dat we het leven thuis gelijk goed moeten oppakken, want je zit inderdaad in een bubbel en je kan snel overprikkeld raken. Er komen ook veel nieuwe dingen en nieuwe mensen op je af. Maar het is heel fijn om terug te zijn en we matchen echt duizend procent, dus daar zijn we heel blij mee. Maar we vinden het ook leuk om onze familie en vrienden te zien en ons eigen leventje weer op te pakken.”

Toekomstplannen

Hoewel de twee de afgelopen weken onafscheidelijk zijn, wonen ze nog niet officieel samen. Dat is uiteindelijk wel het doel, zo laat Job weten. "Maar we moeten nog even settelen en ons eigen leventje oppakken. Dus we moeten nog kijken hoe dat matcht.” Esmee voegt toe: "Uiteindelijk is het doel voor mij wel huisje-boompje-beestje, maar wel alles gewoon in stappen. Dus eerst lekker genieten samen en dan zien we alles vanzelf wel.”

Of er ook kinderen in dat toekomstplaatje horen? “Ik wil heel graag kinderen en moeder worden”, vertelt Esmee. “Ik hoop net zo’n moeder te worden als dat mijn moeder is, want mijn moeder is echt mijn beste vriendin.” Ook Job zou dolgraag papa willen worden. "Het liefst twee kinderen, een jongen en een meisje", laat hij weten. “Maar ja, dat weet je natuurlijk nooit. Ik denk dat je al heel gelukkig mag zijn als je kinderen kan en mag krijgen." Cute!

Misschien ook voor jou:
Esmee over de nachten tijdens Love Island: 'Af en toe moesten Job en ik op onze tanden bijten'
Showbizz
  • Videoland
  • Instagram