De Bachelors Julia: ‘Ik was enorm verliefd op Tony’

Julia kan nog steeds niet geloven hoe het is gelopen tussen Tony en haar.

In één week tijd werd ze gekroond tot Miss Nederland 2021 én gekozen als winnares van De Bachelor: we hebben het natuurlijk over Julia Sinning. Met Grazia blikt ze terug op haar liefdesavontuur en vertelt ze hoe het nu tussen haar en Tony zit.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de reünieaflevering van De Bachelor.

Puur en oprecht

Bij haar kroning tot Miss Nederland roemde de jury Julia om haar puurheid, een enorm compliment voor de beauty. “Ik ben te allen tijde mezelf gebleven. This is me, als ze dat willen, is het goed, dacht ik. En dan is het natuurlijk te gek dat je te horen krijgt dat je juist daarom bent gekozen”, vertelt Julia. Als Miss Nederland heeft ze één belangrijke missie: van het perfecte plaatje het echte plaatje maken. “Ik denk dat als we meer realistische dingen gaan posten en eerlijk zijn, dat veel mensen veel gelukkiger worden”, weet Julia te vertellen.

Dat ze door haar deelname aan De Bachelor juist op social media door veel mensen 'nep' en 'onoprecht' werd genoemd, was dan ook heel pijnlijk voor Julia. “Het ging twee kanten op: ik kreeg reacties van mensen die zeiden dat ze me juist super puur, oprecht, lekker mezelf en normaal vonden. En anderen zeiden: ‘Je zit hier alleen maar voor de fame, je bent nep.' Maar goed, ik weet hoe ik echt in elkaar zit en mijn eigen kring weet dat ook, dat is voor mij het belangrijkste. Ik denk altijd maar: iedereen heeft haters in het leven, alleen weten sommige mensen het niet, en ik toevallig wel”, aldus de stunning brunette.

Enorm verliefd

Eén ding is zeker: Julia's gevoelens voor Tony Junior waren oprecht. “Ik was echt enorm verliefd op deze gast”, laat ze weten. Dat het niets is geworden tussen haar en de dj – zoals we hebben geleerd in de reünieaflevering – was dan ook heel pijnlijk. “Ik begrijp het nog steeds niet, dat is het lastige eraan. Normaal date je met iemand, en als je er samen niet uitkomt, dan laat je het los en ga je weer verder. Maar dat was nu lastig, want na drie maanden moesten we elkaar weer onder ogen komen voor de camera's met allemaal meiden erbij met wie hij ook heeft gedatet.”

Julia geloofde dat Tony, net als zij, op zoek was naar ware liefde. “We hadden best veel gesprekken gehad, dus ik dacht: het zit goed, jij wilt hier iemand vinden om honderd mee te worden, dus ik durf het aan om mijn hart open te stellen”, weet de beauty te vertellen. “We hebben heel mooie, diepgaande gesprekken gehad over mijn onzekerheden, over mijn angsten en over mijn verleden met mannen. Hij zei: 'Ik wil altijd eerlijk met je zijn.' En toen gebeurde dit…”

Benieuwd naar het hele interview met Julia, waarin ze het een en ander verklapt over haar break-up met Tony en zijn onderonsjes met Maxime? Je leest 't in de nieuwste Grazia. Vanaf volgende week woensdag in de winkel!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws