Moeder van Bachelor-winnares Julia doet boekje open over verliefdheid dochter

Ook verklapt ze wat ze van Tony Junior vindt.

“Kan ik je vertrouwen?”, vroeg bachelor Tony Junior keer op keer aan de bloedmooie Julia Sinning. Als het aan Julia's moeder Phaedra ligt, was die vraag niet nodig. “De verliefdheid spatte ervan af”, weet ze te vertellen aan De Telegraaf.

Verliefd

“De opnames van De Bachelor zijn weliswaar al een aantal maanden klaar, maar het was echt moeilijk om het zo lang geheim te houden”, vertelt Phaedra openhartig. Julia's moeder reisde af naar Kroatië om de love interest van haar dochter te ontmoeten. Daar zag ze dat haar dochter hoteldebotel verliefd was op de knappe dj. “De verliefdheid die opbloeide tussen Tony en Julia, het spatte ervan af.”

Wat Phaedra van Tony vindt? “Ik begrijp wel waarom mijn dochter hem zo leuk vindt”, laat ze weten. “Hij heeft levenservaring, hij denkt na over dingen. Het lijkt me een heel fijne man.”

Oprechtheid

Na de finale van De Bachelor, waarin Tony de felbegeerde laatste roos aan Julia overhandigde, draait de geruchtenmolen overuren. Zijn de twee nog samen? Daar kan Julia's moeder helaas geen uitspraken over doen. “Dat moet geheim blijven”, aldus Phaedra.

Naast de vele rumours over de relatie van Tony en Julia, krijgt de kersverse Miss Nederland online behoorlijk wat haat over zich heen. Zo zou ze niet oprecht zijn en alleen maar meedoen voor de fame. Hier is volgens Julia's moeder niets van waar. “Ze deed mee voor de liefde, absoluut. Als het om iemand anders dan Tony ging, had ze hier niet aan meegedaan”, vertelt Phaedra. “Daarnaast zorgt haar titel van Miss Nederland al voor genoeg bekendheid. Daar heeft ze De Bachelor niet voor nodig gehad.”

Bron: Superguide | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws