Zó ontdekte Julia dat Tony Junior het ook met een andere dame gezellig had

O my...

Toen Julia Sinning de felbegeerde laatste roos van Tony Junior kreeg, was de brunette door het dolle heen. Ze kon niet wachten om hun liefdesavontuur in Nederland voort te zetten. In Nederland bleek echter dat de dj ook nog een fling had met Maxime… In de nieuwste Grazia vertelt Julia hoe ze hier achter kwam.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de reünieaflevering van De Bachelor.

Break-up

Er klonken al een tijdje rumours dat Tony en Julia niet meer bij elkaar zouden zijn én dat de dj back home toch weer zijn oog op Maxime had laten vallen. Lange tijd hielden de Bachelor-deelnemers hun lippen stijf op elkaar, maar nu de reünieaflevering online staat, kan Julia eindelijk het een en ander over haar bizarre liefdesavontuur vertellen.

De kersverse Miss Nederland 2021 kon het amper bevatten toen Tony terug in Nederland aangaf toch geen toekomst voor zich te zien met haar. “We hebben heel mooie, diepgaande gesprekken gehad over mijn onzekerheden, over mijn angsten en over mijn verleden met mannen. Hij zei: ‘Ik wil altijd eerlijk met je zijn.’ En toen gebeurde dit…”, blikt Julia terug.

Dates met Maxime

Maarre, that's not all. Terwijl Tony Julia bij thuiskomst nog steeds beter leerde kennen, sprak hij af met een ándere Bachelor-dame. De dj had blijkbaar nog unfinished business met de knappe Maxime. In plaats van dit van Tony himself te horen, kwam Julia er op een andere manier achter. “Ik had afgesproken met een paar meiden van De Bachelor om bij te praten, waaronder Maxime”, begint de brunette. “We hebben even met z'n tweeën gezeten, waar alles boven water is gekomen en we de tijdlijnen naast elkaar hebben gelegd.”

“Ik wist wel dat zij en Tony nog hadden afgesproken, maar hij had tegen mij gezegd dat er niks gebeurd was en dat ze binnen een uur weer weg was”, gaat Julia verder. “Ik vond het prima dat hij een gesprek met haar had gehad om alles af te sluiten, zolang ik maar zekerheid en het vertrouwen had. Maar toen bleek dat hij over die eerste keer had gelogen en er was ook nog een tweede keer, waar méér was gebeurd. Ik heb me daar heel slecht over gevoeld.”

Benieuwd naar het hele interview met Julia, waarin ze onder andere vertelt over het winnen van Miss Nederland 2021, haar gevoelens voor Tony én of ze nog contact met hem heeft gehad? Je leest 't in de nieuwe Grazia. Vanaf volgende week woensdag in de winkel!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws