Tony Junior haalt uit naar Bachelor-dames

'Ze zijn een beetje butthurt en dan gaan ze met modder gooien.'

In zijn zoektocht naar de liefde heeft bachelor Tony Junior heel wat harten moeten breken. Na de afleveringen hebben verschillende Bachelor-dames zich dan ook hard uitgesproken over de knappe dj. Zo zou hij 'nep' en 'two-faced' zijn. Lange tijd hield Tony zich stil, maar nu haalt hij snoeihard uit naar de dames.

Spijt

Tony vindt het heel interessant om achteraf de reacties en ervaringen van de Bachelor-ladies te horen. “Wat ik heb meegemaakt, is het enige wat ik heb gezien. In de serie zie ik nu wat er zich verder heeft afgespeeld bij hen”, vertelt hij aan FunX. Tijdens een date en met camera's op je gericht, is het natuurlijk niet zo gek dat sommige dames wat verlegen werden terwijl ze zich in de villa helemaal niet zo gedroegen. “Soms ben ik wel verrast en denk ik: shit, misschien had ik dingen wel anders kunnen doen”, weet Tony dan ook te vertellen.

Wat de knappe dj dan anders aan had willen pakken? “Ik ga gewoon namen noemen. Bij de eerste vier die ik geen roos had gegeven in de eerste aflevering, ging Nadeche naar huis. Toen dacht ik: waarom heb ik dat eigenlijk gedaan?”, verklapt hij. Ook publiekslieveling Diva had hij achteraf liever nog niet naar huis gestuurd. “Van haar zag ik een heel andere kant in het programma. Toen dacht ik: oeh, ik had haar misschien toch langer willen houden.”

Butthurt

Nu de finale van De Bachelor achter de rug is, hebben verschillende ladies het een en ander over Tony gedeeld. Zo noemden ze hem 'nep' en 'two-faced'. “Weet je, heel veel van die dames hebben geen media-ervaring”, heeft de dj daar over te zeggen. “Ze zien zichzelf voor het eerst terug op tv en dat is confronterend. Ze zijn een beetje butthurt en dan gaan ze met modder gooiden. Dat is prima, maar ik denk dat ik als mens redelijk goed het verschil tussen goed en slecht weet. Ik heb me vooral naar de dames als een goede man gedragen”, gaat Tony verder. Volgens hem verspreiden de dames gewoon onwaarheden. “Als ik iets niet ben, is het two-faced.”

Hoewel Tony naar eigen zeggen ook wel wat juice over de dames heeft, houdt hij zijn lippen stijf op elkaar. “De grap is: ik weet zoveel over hen… Dan denk ik: doe nou niet. Ik hou m'n mond en ga ze niet kapot lopen maken”, weet hij te vertellen. “Maar daarom vind ik het zo stom. Ik draag heel veel geheimen van veel van de vrouwen. Maar goed, ga de reünie maar kijken.” Oeh…

Samen met Julia?

Al met al was De Bachelor geen makkie, zo weet Tony te vertellen. “Je moet echt sterk in je schoenen staan. En je moet mensenkennis hebben en heftige keuzes kunnen maken. Dat zijn dingen waarvan ik erachter ben gekomen dat dat me best oké afging”, vertelt hij.

Of hij na het programma nog steeds samen is met winnares Julia? Dat is voor ons helaas nog steeds een vraag en voor Tony een weet. “Is een programma de ideale bodem voor liefde? Misschien niet, maar het zou zomaar kunnen gebeuren en misschien is het wel gebeurd”, zegt hij cryptisch. “Liefde kun je niet plannen, het overkomt je.”

Bron: FunX | Beeld: Videoland | Video: YouTube (FunX)

Laatste nieuws