De Bachelors Oriana deelt emotioneel bericht op Instagram

Niemand minder dan Tony Junior himself plaatst een hartje onder het bericht.

De Bachelors Oriana was in shock toen niet zij, maar Julia de laatste roos van Tony Junior kreeg. Inmiddels is de schrik gelukkig een beetje gezakt. Op Instagram blikt ze emotioneel terug op haar liefdesavontuur.

Emotioneel

Mooiste date ever gehad, speech eruit geknald en alle emoties van de wereld gevoeld”, begint Oriana bij een reeks beelden van haar Bachelor-avontuur. “En dan die roos niet… Van alles ging er door mij heen. Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest in mijn hele leven. Helaas mocht dit 'm niet worden.”

“Ik weet dat ik mij honderd procent heb gegeven en mezelf ben gebleven”, gaat de beauty verder. Hoewel ze van tevoren wist waar ze aan mee zou doen en dat dit kon gebeuren, heeft ze ontzettend veel liefdesverdriet gehad. “Verdomme wat deed dit een hartpijn. Het voelde voor mij zooooo goed.”

Hartje

Gelukkig gaat het inmiddels weer helemaal goed met Oriana, zo laat ze weten. “Jullie mega lieve support, DM's, lieve woorden op straat, my god ik word hier zooo enorm gelukkig van… Jullie zijn lief”, schrijft ze met een verbonden hartje. De beauty vertelt dat ze alles nog even moet laten bezinken. Toch is ze enorm opgelucht: “Het zit erop, ik mag weer vrij praten, weer alles een plekje geven!”

Tussen de positieve reacties die Oriana op haar emotionele bericht krijgt, is er één reactie die extra opvalt. Tony Junior reageert namelijk met een hartje onder de prachtige woorden van de beauty. Hmmm…

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws