Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bachelors Joy over vertrek: ‘Ik heb geen eerlijke kans van Tony gekregen' 

'Ik had me kwetsbaar opgesteld en toen koos hij voor een rap die lollig was.'

Joy

Het liefdesavontuur van Tony Junior begint tot een einde te komen. Je zou denken dat hij daarom inmiddels alle overgebleven dames wel goed kent. Toch is dat nog maar de vraag. Zo kreeg Joy geen één op één date én geen roos. En dat terwijl ze toch bij de laatste zes zat.

Weinig tijd samen

Ze wist het ver te schoppen en toch had Joy maar weinig tijd gehad met de bachelor. Zo koos Tony haar niet uit voor een persoonlijke date. “Misschien had ik wat meer van mezelf moeten geven”, vraagt Joy zich hardop af als we met haar bellen over haar Bachelor-avontuur.

Maar met zoveel andere vrouwen strijden om het hart van een man, dat was toch wel een beetje onwennig. “Ik vond dat heel gek, om met allemaal andere vrouwen om zijn aandacht strijden. Ik trad op het begin daarom ook wat meer op de achtergrond. Tijdens de cocktailparty’s ging ik niet volop op hem af om zijn aandacht te krijgen.” De PR-consultant vervolgt dat het even duurde voordat ze wat meer van zich liet zien. “Misschien heeft dat er wel voor gezorgd dat ik geen één op één date met hem heb gehad.”

En hoewel ze vermoedt dat ze misschien zelf ook wat meer kon doen, zat ze zeker niet stil. Zo schreef ze een lied voor de dj om hem ervan te overtuigen om haar mee op date te nemen. Uiteindelijk koos de Utrechter er echter voor om niet Joy, maar Julia mee op date te nemen. “Ik vond dat best wel jammer”, aldus Joy. “Ik had me kwetsbaar opgesteld en toen koos hij voor een rap die lollig was.”

Geen eerlijke kans

Toch had ook Tony van zijn kant wel wat meer kunnen doen. “Ik wil niet per se de schuld aan Tony geven, misschien had ik er ook meer effort in kunnen steken, maar ik heb niet het gevoel dat ik een eerlijke kans heb gekregen.” Want terwijl de een meerdere momenten alleen had met de bachelor himself, moest Joy het vooral hebben van groepsdates en snelle privé-momenten tussendoor en dat vond ze ‘best wel zuur’.

Dat de rozenceremonie van gisteren haar laatste was, had ze dan ook al een beetje zien aankomen. “Ik wist eigenlijk die middag al dat ik zou moeten vertrekken, wat ik heel jammer vond. Ik denk dat Tony en ik eigenlijk best wel goed bij elkaar hadden gepast.” Maar, zoals Joy zelf al zei tijdens het afscheid, his loss.

Showbizz
  • Videoland (Tom Cornelissen)