De Bachelors Maxime zet schaar in lokken en deelt nieuwe coupe op Instagram

Wauw!

In De Bachelor leerden we de knappe Maxime met halflange, lichtbruine lokken kennen. Inmiddels heeft Maxime deze hair look vaarwel gekust en gaat ze nu met een korte, donkerdere coupe door het leven.

Meer volume

Maxime verraste haar volgers gisteren met een prachtig nieuw kapsel. Ook deelt de beauty op Instagram waarom ze ervoor koos om de schaar in haar lokken te zetten: “Dat ik niet echt blessed ben met een volle bos haar is iets waar ik mij altijd wel druk om kan maken”, begint Maxime haar bericht. Ze vervolgt dat ze tijdelijk meer volume kon creëren met poeder, sea salt spray of droogshampoo, maar dat ze nu toch echt een betere oplossing wilde.

“Het beste voor mij om volume te krijgen is toch echt om het korter te knippen. Zo gezegd, zo gedaan.”

New hair, don’t care

Vervolgens deelt Maxime een foto van haar nieuwe kapsel. Haar lokken zijn een stuk korter en ook nog eens donkerder. “Moet nog wel even wennen”, deelt De Bachelor-kandidaat over haar nieuwe coupe en kleurtje.

Maximes followers hoeven niet te wennen aan haar nieuwe kapsel. Zo blijkt in de comments dat haar nieuwe coupe duidelijk in de smaak valt. De social mediamanager wordt namelijk overladen met complimenten. Zo ook door andere Bachelor-deelnemers. Zo zijn onder anderen Roos, Esther, Destiny, Sara, Joy, Julia, Amanda en Sarai fan van de nieuwe coupe van Maxime.

Ook Oriana laat weten dat Maximes nieuwe hairdo in de smaak valt. “Prachtig”, schrijft ze dan ook in de comments. Daar sluiten wij ons helemaal bij aan!

“New hair, don’t care” @maxime.beurskens

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen), Instagram

Laatste nieuws