De Bachelors Diva over zich openstellen voor Tony: ‘Mijn gedicht leek niet echt tot hem te zijn doorgedrongen’

Diva vond het ontzettend moeilijk om zich kwetsbaar op te stellen.

Jezelf openstellen voor je crush: dat is niet voor iedereen even makkelijk. De Bachelors Diva kan daarover meepraten. Zo vond ze het behoorlijk lastig om zich helemaal open te stellen voor Tony Junior. Aan Grazia vertelt ze waarom ze daar moeite mee had.

Gedicht

In de nieuwste aflevering van De Bachelor kregen de kandidaten een laatste kans op een één-op-één date met Tony. Op basis van een brief, gedicht over videoboodschap van de deelnemers zou Tony kiezen wie hij meenam op date. Hoewel Diva regelmatig op groepsdate ging, ook een aantal één-op-één-momenten met Tony had, had ze nog geen één-op-één-date gehad. Met haar openhartige gedicht hoopte ze daar verandering in te brengen. Toch vond Diva het behoorlijk lastig om zich open te stellen.

“Dat vond ik heel moeilijk”, deelt Diva met Grazia. “Daarom had ik het gedicht ook zo gek ingepakt. Ik moet altijd een beetje compenseren. Voor mij was dat een manier om een balans te vinden te vinden in het serieuze van het gedicht”, verklaart Diva.

Maar waarom vond Diva het eigenlijk zo moeilijk om zich open te stellen voor Tony? “Ik geef mezelf echt niet snel bloot. Tenzij ik het idee heb dat het van twee kanten komt, of een persoon echt wat voor mij betekent. Maar ik zat nog niet op dat niveau bij Tony.” Toch wilde Diva wel echt haar best doen om zich open te stellen in haar gedicht: “Ik was altijd met Tony aan het ouwehoeren en ik wilde ook een andere kant laten zien. Ik wilde niet dat hij zou denken dat dit voor mij een grap was.”

Teleurgesteld

Helaas wist Diva Tony niet te overtuigen om met haar op date te gaan en koos de dj voor Julia. “Mijn gedicht leek niet echt tot hem te zijn doorgedrongen”, deelt Diva. “Ik denk dat hij al meer naar andere meiden toetrok, wat ook logisch is als je al verder in het programma bent, maar dat hij daardoor niet meer helemaal openstond voor mij.”

Hoewel Diva doorhad dat Tony al met een aantal meiden een mooie connectie had, hoopte ze toch dat hij haar mee zou nemen op date. Ze was dan ook teleurgesteld dat Tony haar niet koos om op date te gaan. “Ik had wel echt moeite voor hem gedaan en een andere kant van mezelf laten zien.”

“Als ik iets doe, dan wil ik het ook goed doen. Ik dacht dat Tony het ook nog wel zag zitten. Daarom was ik echt teleurgesteld dat ik de laatste één-op-één-date niet kreeg. Ik was me echt aan het afvragen waarom ik er nog was en of hij wel wat in me zag.”

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws