De Bachelors Sara over uitblijven dates: ‘Ik begrijp het eigenlijk nog steeds niet’

'Het blijft een beetje raar', aldus Sara.

Hoewel de ene na de andere knappe vrouw op date ging met Tony Junior, moest Sara zeven afleveringen wachten op haar beurt. Hoewel de beauty amper tijd heeft doorgebracht met De Bachelor himself, besloot Tony haar tijdens de laatste rozenceremonie toch naar huis te sturen. Aan Grazia vertelt Sara hoe ze dit vond.

Één op één date

“Ja, natuurlijk had ik wel een één-op-één-date willen hebben”, vertelt Sara als we met haar bellen. “Daar was ik ook op aan het wachten, maar het kwam er maar niet van.” Van alle deelnemers moest de brunette het langst wachten op haar momentjes met Tony. Uiteindelijk zat er – naast een aantal groepsdates en korte gesprekjes tijdens de cocktailparty – maar één date in. Enne, op die date was Diva ook mee.

Waarom Sara zo lang op een date moest wachten, weet ze zelf ook niet helemaal. “Het blijft een beetje raar”, vertelt ze. “Als je elkaar leuk vindt of als je iemand interessant vindt, dan wil je diegene toch wel sneller of vaker zien? Dus ik begrijp het eigenlijk nog steeds niet. Misschien dat hij met andere meiden toch een betere klik had en daar zijn tijd aan wilde besteden.”

Wat de daadwerkelijke reden is waarom ze niet eerder een date had, heeft ze niet meer gevraagd. “Ik heb het ook niet aan hem gevraagd. Dus het blijft een vraagteken, ik zou het echt niet weten.” Toch schopte ze het tot de achtste aflevering. “Ik ben er best lang in gebleven, zonder één-op-één-momenten te hebben. Dat is eigenlijk wel raar. Niet leuk in elk geval”, besluit ze.

Moeilijk openstellen

Het is duidelijk dat er geen spark was tussen haar en Tony. Toch had ze wel meer van zichzelf willen laten zien. “Ik had meer gesprekken willen voeren die je hebt als je iemand leert kennen. Leuke gesprekken, over jezelf vertellen en andersom ook. Dat je elkaar leert kennen. Gewoon een ‘normale’ date eigenlijk.” Hoewel ze dus meer van zichzelf had willen laten zien, vond de beauty het ook moeilijk om zich open te stellen.

“Het is heel moeilijk daar, want je zit in een omgeving met camera’s en productie om je heen. Het was voor mij heel moeilijk om mezelf open te stellen in die setting.” Dat vond ze lastiger dan ze van tevoren had verwacht. “Je hebt veel mensen om je heen en dan voel ik toch de druk. Het gaat niet echt vanzelf, zoals je iemand in het normale leven leert kennen. Je moet op de cocktailparty op hem afstappen. Je hebt een bepaalde druk en dat maakt het lastig.”

Kanshebbers

Curious as we are, waren wij ook benieuwd wie Sara als grootste kanshebber zien. “Wij weten allemaal al wie er gaat winnen, dus heel lastig om een naam te noemen”, geeft ze toe. Hoewel ze dus al weet wie de winnaars is, ziet ze bij een aantal meiden echt iets opbloeien. “Ik zie dat bij Oriana, India en Julia. Dat zie je ook in de afleveringen. Daar zit echt een klik, dus ik denk dat hij op die drie de focus gaat leggen.”

Beeld: Videoland

Laatste nieuws