Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oriana blikt terug op de Bachelor: 'Dat ik er geen relatie aan overhield, is beter zo' 

'De Bachelor was voor mij een enorme rollercoaster.'

Oriana

Oriana Werff deed afgelopen jaar mee aan De Bachelor en leek het hart van Tony Junior te veroveren. Toch kreeg ze tijdens de finale geen roos en ging ze met een gebroken hart naar huis. Inmiddels heeft Oriana haar liefdesverdriet verwerkt en gaat het weer helemaal goed met haar.

Liefdesverdriet

De periode na de opnames van De Bachelor was voor Oriana niet bepaald makkelijk. "Toen ik van Maxime hoorde wat er speelde tussen haar, Julia en Tony gaf me dat wel een knauw", vertelt ze in de nieuwste Grazia. "Tegelijkertijd realiseerde ik me dat als Tony nu ook niet voor mij koos, hij nooit voor mij zou zijn gegaan."

"Daardoor had ik het gevoel dat ik het beter kon afsluiten, maar ik had alsnog even tijd nodig om alles te verwerken. Inmiddels heb ik alles achter me gelaten en gaat het goed met me. Ik ben nu helemaal happy.

Reünie

Tijdens de reünie van De Bachelor zat Oriana nog met behoorlijk wat vragen, maar tijdens de opnames zelf kon ze die niet aan Tony stellen. Na de opnames, sprak ze hem echter nog wel even. "Tony vertelde me dat hij geen contact met me had opgenomen, omdat hij wist dat ik veel gevoelens had en hij wilde me niet nog meer pijn doen. Zo had ik het nog nooit bekeken. Daarna hebben we zo'n drie weken geappt om alles uit te praten."

"Vanaf dat moment is het goed en hebben we elkaar ook niet meer gesproken. We volgen elkaar nog wel op social media, maar Tony hoeft geen contact meer te zoeken. Dat is een afgesloten hoofdstuk."

Rollercoaster

Hoewel De Bachelor voor Oriana best pittig was, blikt ze al met al terug op een prachtige periode. "Het was een enorme rollercoaster, maar het was ook een mooie ervaring die ik niet had willen missen. Ik denk weleens terug aan hoe gezellig het in de villa was met de meiden. Dat ik er geen relatie aan overhield, is beter zo."

In de nieuwste Grazia blikken Oriana (De Bachelor), Dusty (Ex on the Beach: Double Dutch), Nina (Love Island), Delphine (Temptation Island: Love or Leave) en Roxanne (B&B Vol Liefde) terug op hun afgelopen jaar. Nu in de winkel.

Misschien ook voor jou:
Zien: zo zag De Bachelors Oriana eruit met haar natuurlijke haarkleur
Showbizz
  • Promowise Photography