Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aiii: beste vriendin Tony Junior zet Julia voor het blok in De Bachelor

De bestie van Tony neemt geen blad voor de mond.

De Bachelor

Net als in De Bachelorette en Prince Charming komt er een moment waarbij de ouders, beste vriend(in) of een ander belangrijk persoon een ongezouten mening mag geven over de deelnemers. In De Bachelor mocht bestie van Tony Junior, Carmen, een gesprekje met de dames voeren. En dat pakte voor Julia niet heel positief uit.

Meedoen voor de fame

In de nieuwste aflevering van De Bachelor mochten de ladies kennis maken met de vader van Tony én zijn beste vriendin Carmen. Per tweetal kregen de dames de kans om zichzelf van hun beste kant te laten zien in gesprek met de beste vriendin van de dj. Zo ook Julia, die in geuren en kleuren vertelde over haar ambitie om actrice te worden.

Helaas viel dit bij Carmen niet helemaal in goede aarde. Zij vroeg zich af of Julia niet stiekem mee wilde liften op de succesvolle carrière van Tony.

Twijfels

"Tja Julia, een hele leuk meid om te zien, maar ik heb wel mijn twijfels bij haar", stelt de beste vriendin van Tony. Carmen neemt vervolgens geen blad voor de mond en besluit haar twijfels ook naar Julia uit te spreken.

"Acteercarrière zei je, toch?", begint ze tegen Julia. "Tony heeft best wel een interessant leven, en hij is niet op zoek naar een dame die mee wil liften op zijn succes. Hoe zie je dat voor je?", gaat ze verder.

Onjuiste verwijten

Volgens Julia klopt er niets van deze verwijten. Zij is naar eigen zeggen op zoek naar een leuke relatie, en het is totaal niet haar bedoeling om mee te liften op het succes van de bachelor. "Dat is totaal niet mijn insteek", begint ze. "Ik heb hier helemaal geen zin in. Dus tja, dan trek ik gewoon een muur op", vertelt Julia in tranen.

"Als Carmen nu gaat zeggen: 'Juul past niet bij Tony, omdat ze op zijn succes wil teren', dan vind ik dat heel vervelend. En echt heel erg jammer. Dat zou een enorme domper zijn." Hmm...

Misschien ook voor jou:
De Bachelor Tony Junior over afscheid nemen van Diva: 'Zwaarder dan ik had gedacht'
Showbizz
  • De Bachelor