Temptations Kevin en Eva uit elkaar: ‘Een aantal fouten gemaakt’

'Het is echt balen en stom van me'

Er is opnieuw een koppel uit het laatste seizoen van Temptation Island: Love or Leave uit elkaar. Kevin en Eva hebben een punt achter hun relatie gezet. Dat bevestigt het koppel tegenover Love Reality.

Fouten gemaakt

Nadat Sorelis en Gulcin zich verloofden, kwamen Kevin en Eva in hun plaats in het tv-programma. Het Temptation-avontuur van het stel was dan ook een stuk korter dan van de andere koppels, maar ze kwamen er goed doorheen. En hoewel vooral Eva het zonnige Italië met een aantal twijfels verliet, zijn ze naderhand nog een lange tijd samen geweest. Helaas komt er nu toch echt een einde aan hun love story, dat hebben Kevin en Eva bevestigd aan Love Reality.

Het stel geeft aan dat Eva “een aantal fouten heeft gemaakt, waardoor hun wegen helaas moeten scheiden”, zo klinkt het in de verklaring. “We sluiten niet uit dat het ooit nog goed komt, maar op dit moment hebben we even tijd en rust voor onszelf nodig.” Hoewel Eva enorm baalt van de situatie, staat de deur nog op een kier. “Het is echt balen en stom van me, maar ik hoop dat deze rust ons beiden goed gaat doen”, laat ze weten. “Wie weet wat de toekomst brengt”, besluit ook Kevin.

Andere koppels

Kevin en Eva zijn niet het enige Temptation-stel dat uit elkaar is. Tijdens het laatste seizoen zagen we natuurlijk al dat de relatie van Sonny en Jaydi stukliep. Ook de romance tussen Gregory en Karina strandde vlak na het programma. Twee koppels zijn nog wel steeds happily in love: Marco en Denise en de verloofde Sorelis en Gulcin.

We hoeven overigens niet lang te wachten op nieuwe portie drama en liefde, want het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave staat voor de deur. We can't wait!

Bron: Love Reality | Beeld: Videoland

Laatste nieuws