Eva onthult of ze spijt heeft van deelname aan Temptation Island: Love or Leave

Aha!

De Temptation Island: Love or Leave-deelname van Kevin en Eva gaat met ups en downs. Het stel is niet altijd even blij met de beelden die ze van elkaar zien en soms lijkt het alsof hun relatie aan een zijden draadje hangt. Veel volgers van Eva zijn dan ook benieuwd of de blondine spijt heeft van haar deelname aan het programma.

Vragenuurtje

Eva besloot vandaag even tijd vrij te maken voor de vragen van haar followers. Zo hield ze vanmiddag een vragenuurtje op social media. Een van de vragen die ze krijgt is waarom ze mee wilde doen aan Temptation Island: Love or Leave.

“Het leek me gewoon een heel mooie ervaring. Ik werd gevraagd en toen zei ik eigenlijk eerst: 'Nee, wil ik niet.' Maar uiteindelijk heb ik het toch wel gedaan.”

Ook is een volger van Eva benieuwd of ze spijt heeft van haar deelname aan Temptation. “Ik heb zeker geen spijt van mijn deelname. Het is echt een ervaring die je niet zomaar meemaakt en ik heb er heel veel van geleerd.”

Relatie finito

Of de relatie van Kevin en Eva Temptation gaat overleven, is nog maar de vraag. Onlangs leek single Anne met een foto op een relatiebreuk tussen Eva en Kevin te hinten.

Zo vroeg een follower laatst aan Anne in een Q&A in haar Stories of ze nog contact heeft met Kevin. De single reageerde op deze vraag door een foto te delen van haar en Kevin. Enne, Anne showde niet zomaar een foto. Op het kiekje is namelijk te zien dat Kevin op haar schouder slaapt. Hmmm…

Bekijk de foto van Kevin en Anne *HIER*.

Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws