Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Sonny weer gelukkig in de liefde

The word is out: Sonny is verliefd. 

Temptations Sonny

Nadat zijn relatie met Jaydi behoorlijk publiekelijk strandde, besloot Temptations Sonny zich even terug te trekken. Hij had het wel gehad met relaties. Maar inmiddels is de Temptation Island: Love or Leave-ster weer gelukkig in de liefde.

Nieuwe vlam

Sonny is verliefd, zo deelt hij in de YouTube-serie van Nick Eshuis. Of er een levensprojectje 2.0 aankomt? Nee hoor, deze dame hoeft niet opgevoed te worden. “Ze is hartstikke intelligent”, vertelt Sonny over zijn vlam.

“Ze is leerkracht en het doet me wel heel goed dat je goede gesprekken met iemand hebt”, vervolgt de realityster op de achterbank van zijn Hummer.

Verliefd, maar geen relatie

Het liefje van Sonny, als we even zo vrij mogen zijn, doet het hart van de 28-jarige zeker sneller kloppen. “Ik ben echt wel gek op haar”, vertelt hij. “Verliefd kun je ook wel een beetje zeggen.” Toch voelt de vrijgezel niet de behoefte om er een label op te plakken. “Ik ben hartstikke happy, maar ik hoef geen relatie. Ik ben klaar met relaties.”

Of dat niet rauw op het dak van ‘zijn meisje’ valt? “Zij staat er ook helemaal in van ‘Son, ik heb het superleuk met je. Je neemt me overal mee naar toe'. En tegelijkertijd weet ze dat ik een hippie ben en ik gewoon graag vrij leef.”

De realityster licht toe dat hij graag dingen spontaan en last-minute plant. “Ik kan zomaar volgende week in Italië zitten. En met een relatie, dat heb ik ook met Jaydi gemerkt, gaat dat gewoon moeilijk worden.”

Niet exclusief

En ondanks de kriebels die Sonny van zijn nieuwe liefde krijgt, zijn de twee niet exclusief. “Ik zie ook soms andere meiden en daar ben ik gewoon open en eerlijk over. Ik snoep wel aardig los.” Wat zijn crush daarvan vindt? Daarover laat Sonny dan weer niets los. Wij zijn benieuwd in hoeverre Sonny en zijn liefje een toekomst hebben. To be continued…

Misschien ook voor jou:
Sonny haalt keihard uit naar Temptation-single: 'Verschrikkelijk mens'
Showbizz
  • RTL
  • Nick Eshuis