Temptation Island: Love or Leave verschijnt binnenkort op Videoland

We hoeven niet lang meer te wachten op het nieuwe seizoen.

Trommel je bff's op, sla je snacks maar vast in en cancel al je afspraken in de avond: het nieuwe seizoen van Temptation Island verschijnt namelijk al in augustus op Videoland.

Temptation Island: Love or Leave

Het wordt weer smullen, aangezien ook dit seizoen van Temptation Island: Love or Leave aandacht gaat besteden aan koppels die willen testen of ze écht samen met de ware zijn. Is hun relatie wel meant to be, of is het gras groener aan de overkant?

Presentatrice Monica Geuze gaat opnieuw de presentatieklus van het programma op zich nemen, maar ditmaal niet met bestie Kaj Gorgels aan haar zijde. Dit keer wordt de presentatrice namelijk vergezeld door iemand van Belgische bodem. Enne, hij is geen onbekende in de presentatiewereld. Hij heeft namelijk al twee seizoen als host van Love Island op zijn naam staan. Niemand minder dan Viktor Verhulst gaat Temptation met Monica presenteren.

Ware liefde

In Temptation Island: Love or Leave is het niet de vraag of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze met de ware zijn. De stellen geven elkaar aan de start van het programma de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De koppels zijn als het ware weer ‘single’ als ze aan dit avontuur beginnen.

Temptation Island: Love or Leave is vanaf augustus iedere week op Videoland te bekijken.

Beeld: Videoland

Laatste nieuws