Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Kevin verbluft volgers met indrukwekkende transformatie

Kevin, is that you?

Kevin en Eva

Kevin maakte dan misschien iets later dan de andere drie deelnemers zijn entree in de Temptation-villa, maar dat maakte hem niet minder geliefd bij de singles. Al snel viel hij in de smaak bij de dames vanwege zijn gespierde uiterlijk. Echter heeft Kevin er niet altijd zo fit uitgezien, zo is te zien op een oude foto die hij deelt op Instagram.

Transformatie

Kevin deelt namelijk een indrukwekkende foto van zijn transformatie op Instagram. Daarbij vertelt hij dat hij niet zomaar aan dit lichaam is gekomen.

"Velen van jullie zouden zeggen “ah joh dat komt door de anabolen” of “die gaat alleen maar onder de zonnebank” Ik neem het mensen niet kwalijk, want als je deze weg nooit bewandeld hebt, is dat voor de meeste de meest logische verklaring", schrijft Kevin.

Sporten

"Sommige mensen beseffen niet hoe zwaar het kan zijn. Ik ben al negen jaar militair en eet iedere dag zes maaltijden. Ook ga ik zes keer per week naar de sportschool, waarvan twee uur per keer trainen. Jaar in jaar uit bloed, zweet, tranen, blessures enzovoort", vertelt de realityster.

Zijn volgers reageren enthousiast onder de foto. "Wow, lekker bezig!" en "ga zo door", klinkt het onder andere in de reacties. Anderen moesten even twee keer knipperen voordat ze de Temptation-deelnemer herkenden. "Ik herkende je bijna niet" en "Jeetje, jij bent goed opgedroogd", reageren zijn volgers.

Bekijk hieronder de foto.

Kevin voor en na
Lifestyle
  • Loev & Reality
  • Temptation Island, Instagram @kevinvisscher