Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Sonny in tranen na heftig scooterongeluk Dusty

'De aankomende dagen worden cruciaal', deelt Sonny.

Sonny

Gister werd bekend dat EOTBDD-ster Dusty Taconis een scooterongeluk heeft gehad. De realityster vertoefde gistermiddag met zijn vriend Sonny Lorenzo, bekend van Temptation Island, op het strand van Bloemendaal. Via Instagram geeft Sonny zwaar geëmotioneerd een update over de situatie.

Scooterongeluk

De geruchtenmolen draaide gister overuren nadat de Zandvoortse Courant een bericht over een heftig scooterongeluk naar buiten bracht. "Omstanders zouden het slachtoffer hebben herkend als deelnemer van het televisieprogramma Ex on the Beach", was in de Instagram-post van de plaatselijke krant te lezen.

"Hij reed op het fietspad richting Haarlem en kwam rond 23:45 uur ten val met een snorscooter. Twee ambulances en het traumateam zijn ter plaatse gekomen. De traumahelikopter landde op een parkeerplaats langs de boulevard."

Meerdere bronnen bevestigden dat het inderdaad om Dusty ging. En ook Sonny, die gistermiddag met Dusty op het strand van de zon genoot, bevestigde deze geruchten.

In coma gehouden

Sonny vertelt via Instagram Stories in tranen over het heftige ongeluk van de realityster. "Het was wel even pittig wakker worden, ik ben behoorlijk in shock. Dusty en ik waren in Bloemendaal, om een borrel te drinken, wat dingen te bespreken en dat groepje werd wat groter. Aan het einde van de avond was het mooi geweest. Dusty is weggegaan en ik ben het strand gaan schoonmaken", begint Sonny zijn verhaal.

“Hij heeft op weg terug een ongeluk gekregen met de scooter", vervolgt Sonny. "Dusty ligt op dit moment in het ziekenhuis en is zwaargewond. Hij wordt in coma gehouden omdat hij een zwelling in zijn hersenen heeft. Die moet afnemen. De aankomende dagen worden cruciaal.”

Ook wil Sonny benadrukken dat Dusty absoluut niet te diep in het glaasje heeft gekeken. “We hebben niet extreem veel gezopen. Er is wel wat gedronken, maar ik durf niet te zeggen of het te veel was.”

Misschien ook voor jou:
Temptations Sonny gaat meedoen aan boxing influencers en dit wordt zijn tegenstander
Showbizz
  • Videoland, Instagram