‘EOTBDD’s Dusty zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht’

Het zou gaan om een heftig verkeersongeluk.

Gisteravond werd er heftig nieuws naar buiten gebracht over een scooterongeluk in de buurt van Zandvoort. Volgens de Zandvoortse Courant is het slachtoffer ernstig gewond geraakt en met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Meerdere bronnen bevestigen dat het om Dusty Taconis van Ex on the Beach: Double Dutch gaat.

Zwaar verkeersongeluk

“Dinsdagavond even voor middernacht is een scooterrijder zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Boulevard Barnaart. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en is met spoed naar het Amsterdamse UMC Locatie VU overgebracht”, deelt de Zandvoortse Courant in een Instagram-post.

“Omstanders zouden het slachtoffer hebben herkend als deelnemer van het televisieprogramma Ex on the Beach. Hij reed op het fietspad richting Haarlem en kwam rond 23:45 uur ten val met een snorscooter. Twee ambulances en het traumateam zijn ter plaatse gekomen. De traumahelikopter landde op een parkeerplaats langs de boulevard.”

Dusty

Nadat het nieuwsbericht online werd gedeeld, klonken er al gauw geruchten dat het om Dusty van EOTBDD zou gaan. Zo deelt Love Reality dat diverse foto's dit bevestigen en ook wist Rosanna Voorwald aan roddelkoning Fawry not Sawry te vertellen dat het inderdaad om Dusty gaat. “Het was voor de deur van een vriendin van mij. Zijn benen liggen open”, vertelde Rosanna een Fawry.

Op de Instagram Stories van Dusty is inderdaad te zien dat hij gistermiddag van de zon genoot op het strand van Zandvoort. De realityster was hier samen met onder anderen Temptations Sonny Lorenzo en Love Islands Justin Alexandre.

Volgens Fawry heeft Dusty geen alcohol gedronken voordat hij op de scooter stapte. “Ik heb zojuist gesproken met wat vrienden van Dusty. Ze willen benadrukken dat hij NIET dronken op de scooter zat, maar dat hij iemand probeerde te helpen en daardoor is gevallen. Hij wordt nu voor een aantal dagen in coma gehouden”, deelt Fawry. Heftig!

Bron: Love Reality, Zandvoortse Courant, Fawry not Sawry | Beeld: MTV

Laatste nieuws