Temptations Sonny gaat meedoen aan boxing influencers en dit wordt zijn tegenstander

Sonny stapt de ring in samen met een andere influencer.

Het lag een tijdje stil, maar binnenkort gaat het programma Boxing Influencers eindelijk weer van start. Meerdere BN'ers en influencers stappen ook in dit seizoen met elkaar in de ring, waaronder Temptations Sonny.

De ring in

Via Instagram maakt het account van Boxing Influencers bekend dat het programma eindelijk weer van start gaat. Door de coronacrisis lagen de opnames een lange tijd stil, maar inmiddels hebben de makers een manier gevonden om het programma door te laten gaan. “We are back!”, deelt het account dan ook bij hun nieuwste Instagram-post.

Dat is overigens niet het enige opvallende aan het bericht. Op de afbeelding is namelijk een foto van niemand minder dan Temptations Sonny te zien. Hij gaat het tijdens dit gevecht opnemen tegen Rarko, ook wel Reginio Resida genoemd.

Influencer gevecht

Waar we Rarko van kunnen kennen? De fulltime influencer is geen onbekende in de wereld van social media. Met zo'n 255 duizend volgers op Instagram heeft hij een flinke fanbase. Maar behalve Insta-famous is de Rotterdammer ook onder de zaalvoetballers bekend als een enorm goede speler.

Sportief is-ie dus sowieso. Maar hoe het met zijn vechtskills zit, dat weten we niet. En dat weten we eigenlijk ook helemaal niet van Sonny. Hoe dan ook: de twee nemen het op zaterdag 29 mei tegen elkaar op. De wedstrijd zal exclusief te zien zijn via een livestream die je via het Instagram-account van Boxing Influencers zeer binnenkort kunt vinden.

Bron: Love Reality | Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws