Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Slecht nieuws voor Ronnie Flex

De rapper is positief getest op corona en kan zijn dochtertje nu niet zien.

Ronnie Flex

Waar Ronnie Flex gisteren nog het geweldige nieuws bekendmaakte dat hij voor de tweede keer vader wordt, deelt de rapper nu verdrietig nieuws. Hij heeft namelijk corona en moet in quarantaine. Hier baalt Ronnie enorm van, aangezien hij zijn dochtertje Nori niet kan zien.

Corona

Een paar dagen geleden deelde Ronnie Flex al dat hij 39 graden koorts had. "Damn, ik ben kapot ziek. Het zou toch niet zijn...", doelde hij op een coronabesmetting. Om er zeker van te zijn liet hij zich testen, en helaas: positief. "Ik heb corona...", laat de rapper nu weten op Twitter. "Ik heb zware koorts gehad, onwijze spierpijn en de lijpste hoofdpijn." De timing had niet slechter kunnen zijn, vertelt hij. "Wat een gedoe, was net bijna klaar met mijn album. Wish me well y'all, zie jullie snel weer."

Wat Ronnie het allerergst vindt aan de coronabesmetting en de bijbehorende quarantaine, is dat hij zijn dochtertje niet kan zien. "Nu kan ik Nori niet zien, dat vind ik nog tien keer zo erg als ziek zijn", laat de rapper weten op Twitter. Awh!

Tweede kindje

Gisteren maakten Ronnie en zijn vriendin Demi de Boer bekend dat zij samen een kindje verwachten. Op Instagram plaatsten zij beiden een prachtig kiekje van Demi's baby belly. "#2", schreef de rapper daarbij met een emoji van een baby en een hartje. Ook dochtertje Nori is ontzettend blij dat ze grote zus wordt. Aan haar dan ook de eer om het geslacht van de baby te verklappen. "Voor mijn zusje", zegt ze terwijl ze een kleurrijke tekening laat zien. Lief!

Misschien ook voor jou:
Babynieuws! Ronnie Flex wordt voor de tweede keer vader
Showbizz
  • Twitter
  • BrunoPress