Zien: zo zag Ronnie Flex er vroeger uit

Wat een schatje!

Rapper Ronnie Flex herkennen we tegenwoordig aan zijn creatieve kapsels. De ene keer rockt de rapper zijn afro, terwijl hij de andere keer kiest voor dreadlocks in een opvallend kleurtje. Maarre, hoe zag de rapper er vroeger eigenlijk uit?

Michael Jackson

Op Instagram deelde Ronnie onlangs een oude foto van zichzelf. We vermoeden dat de rapper hier misschien rond de tien jaar oud is. Enne, één ding valt Ronnie himself ook op. Hij lijkt enorm veel op de jonge Michael Jackson.

“MJ”, schrijft hij dan ook bij de foto. Zijn volgers zijn het hier duidelijk mee eens en reageren: “Ronnie Jackson”, “Young MJ” en “Jackson 5 vibes.” Een andere fan reageert: “Dit moet je nieuwe album cover worden.” Zou deze post een kleine hint zijn van de rapper? Hij maakte onlangs namelijk bekend dat hij veel in de studio te vinden is…

Kleine broer

Niet alleen van de jongere Ronnie dook er onlangs een foto op. Ook vonden we onlangs een aantal beelden van het jongere broertje van de rapper. Ronnie's broertje Samir werkt ook hard aan zijn carrière als rapper. Sinds 2018 zit Samir in de muziekwereld en brengt hij muziek uit onder de naam ADF Samski.

De broers hebben zelfs al samen aan een nummer gewerkt, genaamd: Tot We Vallen. In de videoclip van het nummer zijn de broers te zien in hun hometown Rotterdam.

Benieuwd hoe het jongere broertje van Ronnie eruitziet? Je bekijkt het hieronder:

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws