Zo lief: volgers Ronnie Flex smelten van foto’s met dochtertje Nori

Ahw!

Ronnie Flex heeft menig hart van zijn volgers laten smelten, nadat hij een foto van hem en zijn dochtertje Nori deelde. Op Instagram deelt de rapper namelijk een paar zoete kiekjes van een uitje met zijn kleine meid.

Quality time

Afgelopen maandag, tweede pinksterdag, was voor velen een extra vrije dag. Ook Ronnie Flex stond een dagje niet in de schijnwerpers. De rapper koos voor wat quality time met zijn dochtertje Nori, met wie hij een middagje op pad ging. Op Instagram deelt Ronnie een aantal foto's waarop te zien is dat de twee samen aan het shoppen zijn. Op één van de foto's geeft Ronnie een kus aan zijn lieve Nori. “Out here with my girl”, schrijft de rapper bij de foto's. Cute!

Zo schattig

Ronnie kan vervolgens rekenen op veel lovende reacties van zijn volgers. “Zo vader, zo dochter”, reageert een volger. “Super schattig”, “Ze lijkt sprekend op je” en “Wat een schatje”, reageren anderen. Onder meer Fred van Leer, Chantal Janzen en Nicolette van Dam reageren met hartjes.

Nieuwe artiestennaam

Onlangs maakte Ronnie Flex bekend dat hij zijn artiestennaam gaat veranderen. Na het uitbrengen van zijn nieuwe, langverwachte album gaat hij verder als Ronnie, en neemt hij afscheid van ‘Flex’. “Ik vind het gewoon hard om de puur Hollandse naam Ronnie te claimen. That's me”, vertelde de rapper in een verklaring.

“Dit is iets waar ik al een lange tijd over nadacht. Als ik op straat loop dan noemen mensen me meestal Ronnie en als het gaat over nieuwe muziek dan zeggen mensen: ‘Heb je dat nieuwe liedje van Ronnie gehoord?’”, vertelde hij aan De Telegraaf. The end of an era is dus nabij!

Bron: Instagram Ronnie Flex | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws