Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha: om deze reden zien we de Islanders in Love Island nooit eten

Eindelijk het verlossende antwoord.

Love Island

Behalve de ontbijtjes die de Islanders naar binnen werken en de (gore) food challenges zien we eigenlijk weinig eetmomenten in Love Island. De Islanders drinken af en toe een bubbeltje en eten een stuk chocolade op beeld, maar worden er eigenlijk wel grote maaltijden genuttigd?

Off camera

No worries, ook de Islanders eten gewoon een normale lunch en diner. We vroegen ons alleen altijd al af op welk moment dit dan precies wordt gedaan? Nog nooit eerder zagen we een Islander met een bordje hete nasi of dampende spaghetti voor zijn of haar neus.

Oud Love Island UK-deelneemster Zara McDermott vertelde aan Cosmopolitan voor eens en altijd hoe de vork in de steel zit. De Islanders eten wél een volledige maaltijd, maar dit gebeurd altijd off camera. De reden? De batterijen van de Islanders moeten in die tijd worden vervangen.

Genoeg snacks

"Dat is waarom het diner nooit gefilmd wordt en je nooit iemand een warme maaltijd ziet eten", legt Zara uit. Ook vertelt de ex-Islander dat ze nooit haar eigen maaltijd hoefde te koken. Dit werd verzorgd door een cateringbedrijf en zou volgens Zara "amazing" hebben gesmaakt.

Fun fact: Zara vertelt ook dat ze tijdens haar verblijf genoeg snacks binnen handbereik had. Had je zin in een bepaalde snack, dan kon je dit aangeven bij het productieteam en werd er vervolgens voor gezorgd. Uhm, daar zouden wij wel aan kunnen wennen.

Misschien ook voor jou:
Esmee over de nachten tijdens Love Island: 'Af en toe moesten Job en ik op onze tanden bijten'
Lifestyle
  • Her, Cosmopolitan
  • Love Island