Love Islands Paulo schenkt klare wijn over relatie met Nina

De bombshell vertelt hoe het nu tussen hem en Nina zit.

Nina en Paulo leken elkaar in de Love Island-villa helemaal gevonden te hebben, maar maakten hun relatie nog niet official. Of ze dat nu al wel hebben gedaan? Dat vertelt Paulo in gesprek bij radio FunX.

Goede match

Als kijker zagen we het meteen: de klik tussen Nina en Paulo is real. De twee matchen qua innerlijk en uiterlijk (want hoe knap is dit koppel) enorm goed met elkaar. Fans waren er dan ook van overtuigd dat het stel meant to be is, maar dat wil Paulo nog niet helemaal bevestigen. “We hebben nu geen relatie, maar we zijn wel heel goed met elkaar”, vertelt hij bij Funx.

“Op Love Island heb ik een heel stabiele band met haar gecreëerd. In een sneltrein leer je iemand kennen en hier in Nederland kan ik pas echt uit gaan zoeken wie ze is, waarom ze op bepaalde dingen reageert, hoe ze met de familie is, hoe ze met de vrienden is. En ook andersom. We doen het gewoon stap voor stap”, aldus de bombshell.

Liefde anno 2021

Maar kan het ook werkelijk wat worden tussen Nina en Paulo? “You never know“, vertelt Paulo mysterieus.

De realityster vertelde daarnaast ook waarom het volgens hem moeilijk is om tegenwoordig de ware tegen het lijf te lopen.“Ik denk dat social media een heel grote rol speelt. Het is heel makkelijk om mensen te leren kennen nu, maar het is heel moeilijk om bij elkaar te blijven. Je krijgt gewoon prikkels. Je ziet de één, die is weer beter. Er is veel temptation en daardoor kun je niet waarderen wat je nu al hebt. Ik denk dat dat de reden is dat jongeren veel minder snel aan de liefde raken”, stelt hij. Aha!

Bron: Love & Reality | Beeld: Love Island

Laatste nieuws