Esmee over de nachten tijdens Love Island: ‘Af en toe moesten Job en ik op onze tanden bijten’

Oeh la la...

Job en Esmee deelden bijna hun hele periode op Love Island hetzelfde bed. De twee waren op dat moment al totally in love, maar toch zagen we geen intieme momenten tussen de lakens. En dat was niet altijd even makkelijk, zo onthullen de twee aan Grazia.

Verliefd koppel

De spark tussen Job en Esmee is ons als kijkers van Love Island absoluut niet ontgaan. Job en Esmee konden geen genoeg van elkaar krijgen en drukten halverwege het liefdesavontuur al een stempel op hun relatie.

De lovebirds hadden allebei verliefde gevoelens en waren officieel een setje. Maar was het dan niet ontzettend moeilijk om je iedere nacht weer in te houden? “Het zou niet goed zijn als je vijf weken naast je koppelpartner ligt en je vindt het makkelijk om je in te houden”, legt Esmee uit.

Tanden bijten

Waarna Esmee vervolgt dat er af en toe moeilijke momenten tussenzaten. “Er zijn zeker momenten geweest waar Job en ik even op onze tanden moesten bijten.” Toch wisten Job en Esmee zich maar al te goed te realiseren dat er overal in de villa camera's hingen, die ook in de nacht blijven draaien. “Je weet dat je in een tv-programma zit. Zoiets doe je liever privé.”

De eerste nacht zonder camera's was dan ook behoorlijk wennen. “Je hoefde nergens op te letten”, vertelt Job glimlachend. “Af en toe keken we weer in een hoek om te controleren of er niet toch ergens een camera hing – terwijl dat natuurlijk absoluut niet het geval was, haha.”

Benieuwd naar het hele verhaal van Job en Esmee? In de nieuwste Grazia kletsen we met het winnende Love Island-koppel over hun deelname Love Island, toekomstplannen en de liefde. Vanaf volgende week woensdag in de winkel!

Beeld: Love Island

Laatste nieuws