10 Fases waar je doorheen gaat als je een tosti eet

Herkenbaar?

Wat is er nou lekkerder dan jezelf in de middag op een heerlijke tosti trakteren? Uiteraard op speciaal wit tostibrood, een goede portie kaas en eventueel (vega) ham of tomaat. Enne, niet te vergeten: de dikke klodder curry, ketchup, mayonaise or whatsoever ernaast. Hieronder een aantal fases waar je doorheen gaat tijdens het maken en eten van de altijd heerlijke tosti.

10 Fases

1) De voorpret
Een tosti eten kan op twee manieren verlopen: of je beslist al vroeg op de dag dat jij jezelf tijdens de lunch gaat verwennen met het beste eten dat er ooit is gecreëerd, of het komt zo spontaan in je op dat je aan niets anders meer kunt denken en je dag een wending neemt die je van te voren niet had voorzien.

2) Het moment dat je de tosti belegt: ook wel de kaas-fase
Kaas, kaas, nog meer kaas.

3) Het ondraaglijke wachten
Op de een of andere manier gaat de tijd ongeveer 36 keer zo langzaam als je tosti eenmaal tussen het tosti-ijzer of in de oven ligt te bakken.

4) Puur geluk wanneer je het gesis van de eerste kaas die op de plaat terecht komt hoort, want dat betekent: DE TOSTI IS KLAAR
Je brandt vervolgens wel je vingers aan de kaas in al je enthousiasme om de tosti op je bord te gooien.

5) Sauzenselectie, een fase op zich
Sterker nog, het is een vak. Ketchup, mayo, curry? Een combinatie???

6) De allereerste hap
En die wordt nooit minder magisch.

7) Maar dan is-ie op…
Je complete leven trekt aan je voorbij.

8) Maar gelijk daarna kom je vaak op een geniaal idee
Je kunt er namelijk gewoon nog één maken.

Bron: Upcoming | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws