Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mensen met deze sterrenbeelden hebben blijkbaar het vaakst ruzie

Aii...

ruzie

Word jij ook weleens voor dramaqueen uitgemaakt omdat je zo snel boos wordt om dingen? Daar kun je helemaal niks aan doen. Het staat namelijk in de sterren geschreven of jij een kort lontje hebt, of juist een koele kikker bent. Staat jouw sterrenbeeld hieronder? Dan heb je gelijk een goed excuus om een flinke discussie te voeren.

Stier

Stieren kunnen behoorlijk koppig zijn. Toch houdt de Stier niet van conflicten en probeert hij ze juist te vermijden. Wanneer dit teken tóch in een ruzie belandt, zal hij echter niet snel opgeven. Die koppigheid kan er dan ook voor zorgen dat een ruzie soms dagenlang duurt.

Leeuw

Leeuw deinst niet terug voor een beetje drama en een pittige discussie. Sterker nog, de kans is groot dat er een Leeuw betrokken is als er een ruzie gaande is. Leeuwen zoeken graag de grenzen op en kunnen zich verbaal sterk uiten. Dit sterrenbeeld moet je vooral niet kwetsen, want dan kun je de volle laag terugverwachten.

Kreeft

De Kreeft heeft een heel emotionele en gevoelige kant, die ook kan omslaan in verdriet en boosheid. Hierdoor kan er op z’n tijd een flinke ruzie ontstaan. Heb jij ruzie met een Kreeft? Pas dan op wat je zegt, want alles wat tijdens de ruzie wordt gezegd kunnen Kreeften nog maanden tot jaren bij zich dragen.

Tweelingen

Tweelingen hebben verschillende kanten, het hangt er dan ook maar net vanaf hoe de pet staat. Bij Tweelingen kan de stemming van het ene op het andere moment omslaan, waardoor er een verhitte discussie of ruzie kan ontstaan.

Schorpioen

Ook de Schorpioen mengt zich regelmatig in een discussie. Maak je borst maar nat als je met een Schorpioen in discussie gaat, want als dit teken zich aangevallen voelt, zal hij er alles aan doen om zich te verdedigen. Schorpioenen weten precies hoe en met welke woorden ze jou de meeste pijn doen.

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: Gossip Girl

Misschien ook voor jou:
Een open relatie? Deze sterrenbeelden zien dat wel zitten
Lifestyle
  • Dingen voor Vrouwen
  • iStock