doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');
@media (max-width: 679px){#fig-616b4ee348dc7 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-616b4ee348dc7 img{#fig-616b4ee348dc7 img.lazyloading{width: 65px;height: 65px;}}@media (min-width: 680px)#fig-616b4ee348dc7 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-616b4ee348dc7 img{#fig-616b4ee348dc7 img.lazyloading{width: 65px;height: 65px;}}

Woordvoerder Videoland over geruchten rondom Tony Junior

De Bachelors Rozemarie over Tony Junior: 'Ik zoek een stoerder en ruiger iemand'

Rozemarie kreeg geen roos van de knappe dj, maar ook van haar kant was het duidelijk geen match.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-616b4ee349feb img.lazyloading{background: #eee;}#fig-616b4ee349feb img{#fig-616b4ee349feb img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-616b4ee349feb img.lazyloading{background: #eee;}#fig-616b4ee349feb img{#fig-616b4ee349feb img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-616b4ee349feb img.lazyloading{background: #eee;}#fig-616b4ee349feb img{#fig-616b4ee349feb img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-616b4ee349feb img.lazyloading{background: #eee;}#fig-616b4ee349feb img{#fig-616b4ee349feb img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Rozemarie

De Nijmeegse Rozemarie Krabbenborg reisde af naar Kroatië om de liefde te vinden bij Tony Junior, maar kreeg tijdens de laatste rozenceremonie geen rode roos uitgereikt. Gelukkig vond ze dat niet heel jammer, want ook zij kreeg geen kriebels van de knappe dj. Samen met Grazia blikt ze terug op haar deelname aan De Bachelor en vertelt ze wat voor type man ze wél graag tegen het lijf wil lopen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Persoonlijke mixtape

Rozemarie was met wat vriendinnen een avondje wijntjes aan het drinken toen ze een reclame voor De Bachelor met Tony Junior voorbij zag komen. "Ik kende hem eigenlijk helemaal niet, want ik zit niet in het wereldje waar hij in zit", verklapt ze aan Grazia. "Maar ik vond het wel een knappe jongen, dus ik dacht: ik geef me gewoon op. En toevallig was het een beetje een match en werd ik uitgekozen."

Niet veel later vertrok ze met een koffer vol kleren en een mixtape in haar hand naar Kroatië, waar ze Tony voor het eerst ontmoette. Wat er zoal op die mixtape stond? "Mijn allerlievelingsband Led Zeppelin stond er natuurlijk op met Stairway To Heaven. Dat vind ik een heel mooi lied, vooral als je naar de tekst luistert. Dat is gewoon een en al poëzie", vertelt de knappe verpleegkundige. Ook is ze gek op de poëtische teksten van de Nederlandse band Spinvis. Misschien wel het meest belangrijke lied op de mixtape is Pure and Simple van Lynyrd Skynyrd. "Dat is een liedje dat mijn vader aan mij heeft voorgedragen toen ik geboren werd." Maarre, that's not all. "Er staat ook harde techno op, want ik hou van een lekker technofeestje en dan helemaal losgaan."

Te gevoelig

Met hun passie voor muziek leek het tussen Tony en Rozemarie op het eerste gezicht een match made in heaven te zijn, maar dit pakte helaas niet zo uit. "Het was voor mijn kant gewoon absoluut geen match en van zijn kant ook niet als ik naar zijn gezicht keek op de momentjes die wij hadden", vertelt de redhead. "Het klinkt heel raar misschien, maar ik denk dat onze energieën niet op één lijn lagen. Hij had een heel andere energie dan ik fijn vind. Het is een heel lieve jongen, maar gewoon net niet voor mij."

Waarom Rozemarie geen kriebels in haar buik kreeg van de knappe dj? "Ik heb Tony natuurlijk maar heel kort gezien, dus ik ken hem eigenlijk niet zo heel goed. Maar wat ik bij Tony zag, is dat-ie een heel gevoelige jongen is. Ik vond dat hem heel erg sieren, maar dat is niet iets voor mij", weet ze te vertellen. Zij zoekt dan ook iemand die wat harder en stoerder is dan Tony. "Iemand die echt keihard tegen mij in zou gaan. En iemand die wat minder emotioneel is misschien. Ik ben zelf af en toe al best emotioneel, en dan zijn we met zijn tweeën. Ik denk niet dat dat goed gaat." Aha!

Rivaliteit tussen de meiden

Ondertussen lijkt Tony wel wat vlinders te krijgen van de knappe Maxime, met wie hij zelfs al voorzichtig heeft gekust. Of dat voor veel schuine blikken bij de meiden zorgde? Dat viel reuze mee, aldus Rozemarie. "In de korte tijd dat ik er ben geweest, heb ik eigenlijk geen rivaliteit gemerkt. Ik vond vooral dat iedereen het elkaar heel erg gunde", vertelt ze. "Bij een cocktailparty werd iedereen door de anderen aangejaagd om hem aan te spreken, zo van: 'Je moet nu gaan lopen.' Ik vond de meiden eigenlijk heel vriendelijk."

Op de vraag met wie zij denkt dat Tony gaat eindigen, kan Rozemarie geen antwoord geven. "Dat kan ik niet zeggen, want ik weet al wie hij uiteindelijk kiest. Maar ik had het wel verwacht", verklapt ze. Oeh la la!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');