Tony Junior over goede klik met Gaby Blaaser: ‘Gaby is een lieve, prachtige vrouw’

Tony Junior kreeg tijdens voorbereidingen voor De Bachelor flink wat hulp van Gaby Blaaser.

Meedoen aan een tv-programma als De Bachelor is pittiger dan je in eerste instantie zou verwachten. Twintig vrouwen die om je strijden, iedere dag weer een date met een andere vrouw en een maand lang afgezonderd zitten van de buitenwereld. Het ging Tony Junior aka De Bachelor niet in de koude kleren zitten. Gelukkig kreeg de dj van tevoren hulp van Gaby Blaaser, die vorig jaar de Bachelorette was.

Voorbereidingen

Meedoen aan De Bachelor was volgens Tony een behoorlijk intense periode, zo vertelt hij in de nieuwste Playboy. “Het was een emotionele achtbaan die maar niet stopte. Je moet je voorstellen: ik zat daar een maand lang alleen in Kroatië. Ik kan niet te veel in detail treden, maar ik ben daar de controle over mijn leven kwijtgeraakt, op een positieve manier”, begint de dj. “Die dates, het avontuur. Steeds een paar uur slapen en dan weer door. Ik ben nu een paar dagen terug en ik moest echt afkicken. Een beetje in mijn bootje zitten, mijn vader zien.”

Om 'bachelor ready' te worden trainde de dj met Zac Aynsley, een Britse bodybuilder. “Dat was al geweldig, maar via hem kwam ik in contact met Wim Hof. The Iceman! Wat een held. Ik heb gewoon alles gedaan wat-ie zei. Met als hoogtepunt een plons in een ijsbad. Ik dacht dat ik er na drie seconden wel weer uit zou klimmen, maar ik ben 3,5 minuut blijven zitten.”

Gaby Blaaser

Ook bereidde Tony zich voor op de opnames door met Gaby te praten, die vorig jaar meedeed aan De Bachelorette. “In de voorbereiding ging ik wel goed met Gaby Blaaser. Als ex-bachelorette kon ze mij mooi tips geven. Gaby is een lieve, prachtige vrouw.”

Of Tony de ware heeft gevonden bij de Videoland-hit De Bachelor, mag hij niet vertellen. Wel onthult hij dat hij zeker een nieuwe persoon in zijn leven heeft. “Ik had een goede klik met Rick Brandsteder, de presentator. We zijn uit hetzelfde hout gesneden. Ik vind hem écht – die eigenschap kan ik waarderen in mensen. Tijdens zulke lange opnames leer je elkaar goed kennen. We zijn goede vrienden geworden. Hij is een brutaal jochie, zo gedraagt hij zich ook.”

In de nieuwste Playboy vertelt Tony Junior over zijn deelname aan De Bachelor, zijn tattoos en zijn middelbareschooltijd. Donderdag in de winkel en te bestellen via Tijdschrift.land.

Bron: Playboy (Niek Stolker) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws