Tony Junior over Playboy-cover moeder: ‘Dat vond ik alleen maar vet’ 

De dj deelde onlangs nog een foto van zijn moeder die de Playboy-cover sierde.

Toen Tony Junior nog een mini-versie van zichzelf was, stond zijn moeder al op de cover van Playboy. Voor sommigen zou dat wel een dingetje zijn, maar voor Tony niet. Aan Playboy onthult de dj hoe hij hier vroeger mee omging.

Trots

Al op jonge leeftijd sierde de hot momma van Tony, Linda Dubbelman, de cover van Playboy. Voor Tony was dat naar eigen zeggen vroeger helemaal niet raar. “Voor mij is het altijd iets natuurlijks geweest”, begint Tony. “Dat blad lag gewoon bij ons op tafel, dat zag ik op heel jonge leeftijd al voorbijkomen.”

“Toen realiseerde ik me niet wat het betekende, mijn moeder in Playboy. Maar ik heb het altijd alleen maar vet gevonden. Nog steeds. Laatst met Moederdag heb ik op Instagram nog een Playboy-cover van haar uit de jaren 80 geplaatst, dus ik ben er trots op. Er heeft ook nooit iemand raar op gereageerd ofzo.”

Reacties van vrienden

Dat Tony's moeder niks te klagen heeft over haar looks, bevestigden de vrienden van de dj ook altijd weer. “Mijn moeder stond vroeger ook achter de bar hier beneden in de studio. Als vrienden voor het eerst kwamen, vroegen ze weleens: ‘Wie is die milf?’ Dat vond ik alleen maar mooi.”

In de nieuwste Playboy vertelt Tony Junior over zijn deelname aan De Bachelor, zijn tattoos en zijn middelbareschooltijd. Donderdag in de winkel en te bestellen via Tijdschrift.land.

Bron: Playboy (Niek Stolker) | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws