Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is wanneer het tweede seizoen van Like Monica te zien is op Videoland

Je hoeft niet lang meer te wachten.

Like Monica

In haar vlogs verklapte Monica Geuze al meerdere keren dat de opnames voor haar eigen realityserie Like Monica in volle gang zijn. Enne, na lang wachten is er dan eindelijk duidelijkheid over de startdatum van dit tweede seizoen.

Vanaf juni

Na lang wachten op een tweede seizoen, lijkt er dan eindelijk schot in de zaak te zitten. Monica twijfelde naar eigen zeggen voor een lange tijd of ze een tweede seizoen van de serie op wilde nemen, maar heeft uiteindelijk toch de knoop doorgehakt. En daar zijn wij heel blij mee.

Volgens Videoland staat de eerste aflevering van de serie halverwege juni gepland. Dat betekent dat we nog maar een maandje hoeven te wachten!

Lang getwijfeld

Hoewel een realityserie in eerste instantie leek op een droom die uitkwam, heeft het eerste seizoen van Like Monica voor Monica anders uitgepakt dan verwacht. Het eerste seizoen begon namelijk vlak na haar breuk met Lars Veldwijk. Tijdens de opnames van de realityserie leerde ze haar nieuwe lover Robbert kennen. Dit was één van haar verhaallijnen in de serie, dus hierom mocht Monica hier niets over vertellen in haar eigen vlog.

"Dus ik moest toen wachten om dat te delen in de vlog, aangezien het een verhaallijn was geworden in de serie", legde Monica onlangs in haar eigen vlog uit. "Nu hebben we afgesproken dat vloggen mijn main thing is, dus dat moet ik wel echt kunnen blijven doen."

Nieuwe verhaallijn

Monica en haar grote liefde Robbert hebben onlangs samen een huis gekocht. Dit zal dan ook één van de verhaallijnen worden in de serie van Monica. "De cameraploeg is bijvoorbeeld al meegegaan naar de sleuteloverdracht. En ook komt er een nieuw seizoen van Temptation, dus de cameraploeg gaat ook mee naar deze opnames." We can't wait!

Misschien ook voor jou:
Monica Geuze opnieuw slachtoffer van inbraak
Showbizz
  • Videoland
  • BrunoPress, Instagram