Vanaf déze datum is De Bachelor te zien op Videoland

Can’t wait! 

Lees ook

Sinds het nieuwe seizoen van De Bachelor werd aangekondigd, kunnen we amper wachten tot de eerste aflevering te streamen is. Want zeg nu zelf, een betere bachelor dan Tony Junior hadden we ons toch niet kunnen wensen? Niemand minder dan de bachelor himself maakte vandaag de startdatum van het programma bekend.

Start

Vanaf 24 juni is het zover! Vanaf dan kunnen we meekijken hoe Tony Junior de liefde zoekt in Kroatië. Begin deze maand zagen we nog op Instagram dat Tony Junior en De Bachelor-presentator Rick Brandsteder naar deze zonnige locatie afvlogen. We vermoeden dat de opnames er inmiddels opzitten en kunnen niet wachten tot we zien wie een roos krijgt van de dj.

Wel moet het meisje van goeden huize komen. Zo deelde Tony Junior al eerder dat-ie best een eisenlijstje heeft. Ik ben heel vaak op reis, besteed veel tijd aan dingen als studiowerk, label- en managementmeetings en natuurlijk mijn socials. Het zou heerlijk zijn een partner te vinden die daarmee kan omgaan, zodat we elkaar kunnen steunen in alles wat we doen.”

Adviezen

Inmiddels is Tony Junior niet de eerste die voor het oog van half Nederland op zoek gaat naar de liefde. Nog niet zo lang geleden was het Marvin Wijnans die in het programma Prince Charming op zoek ging naar de liefde. Aan de bachelor deelde Marvin onlangs nog advies.

“Het grootste geheim, wellicht cliché, is toch dat je naar je gevoel moet luisteren”, deelde Marvin daarover aan RTL Boulevard. Ook benadrukt Marvin dat het belangrijk is om iedereen een eerlijke kans te geven. “Sommige mensen kunnen je verrassen, dus ga met een open blik ieder gesprek in, met iedereen. Je moet er gewoon vol in gaan. Je hebt zo kort de tijd om de anderen te leren kennen, dus je moet er echt met twee gestrekte benen in en niet bang zijn.”

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen), Instagram | Video: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook