Babynieuws: Tabitha bevallen van dochtertje 

En dít is haar prachtige naam.

Lees ook

Hiep, hiep, hoera! Tabitha en haar verloofde Mauron Vlaar hebben dit weekend een dochter gekregen. De zangeres deelt op Instagram dat ze zaterdag 20 maart is bevallen van hun kindje. Bovendien maakt Tabitha ook meteen de prachtige naam van hun pasgeboren dochter bekend.

Wondertje

Imaya Tabitha Vlaar 20/3/2021″, schreef Tabitha gisteren op Instagram. Ook deelde de zangeres een onherkenbare foto van haar pasgeboren dochter.

In oktober deelde Tabitha dat zij en Mauron een kindje verwachten. Later deelde de zangeres enorm dankbaar te zijn voor het wonder dat in haar buik groeide, maar dat ze wel opzag tegen de bevalling. “Ons kleine wondertje… Och wat vind ik het spannend en wat brengt dit ook enorm veel angsten met zich mee”, schreef ze destijds op Instagram. “Het mooiste wat ons ooit is overkomen, we missen je nu al en je bent er nog niet eens.”

Verloving

Tabitha en Mauron zijn nu zo'n drie jaar samen. Mauron ging vorige maand bovendien op één knie voor zijn grote liefde and she said yes!

Op Instagram deelde de zangeres destijds een paar prachtige beelden van haar verloving. Op een rustige plek midden in de natuur en met een stunning zonsondergang op de achtergrond krijgt Tabitha de ring aan haar vinger geschoven. “I SAID YES!!!!” schreef de bride to be bij de foto's. “Mauron I love you.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook