Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Tabitha zwanger van eerste kindje

De zangeres deelt op Instagram een foto van haar baby belly en verklapt het geslacht.

Tabitha

Zangeres Tabitha en vriend Mauron zijn in verwachting van hun eerste kindje. De zangeres plaatst op haar Instagram een prachtige foto waarop zij haar baby belly toont.

Zwanger

"From love you were created, with love you will grow. In love we'll be waiting, to forever hold you close", schrijft Tabitha, die momenteel schittert in Beste Zangers, onder de foto. Op de zwart-witfoto is te zien hoe zij en hubby Mauron haar babybuik vasthouden. Het stel is al meer dan drie jaar dolgelukkig samen. Tabitha deelt dan ook regelmatig verliefde foto's op Instagram. Toch moeten we zeggen dat deze foto nu wel onze favoriet is.

De oplettende Instagram volger ziet niet alleen dat Tabitha in verwachting is (duh, obviously), maar weet ook het geslacht van de baby te ontdekken. In de locatie schrijft de zangeres namelijk: "It's a Girl."

Reacties

Tabitha's volgers reageren dolenthousiast op het babynieuws. Zo schrijft zangeres Maan onder de foto: "WAUW!!! Congrats to you two (three)." Ook Chantal Janzen, Ronnie Flex en Roxeanne Hazes feliciteren het stel met de zwangerschap.

Misschien ook voor jou:
Babynieuws! Kim Feenstra bevallen van eerste kindje
Showbizz
  • Brunopress, Instagram