Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verdrietig nieuws voor zangeres Tabitha

Tabitha deelt het verdrietige nieuws met een reeks prachtige foto's op Instagram.

Tabitha

De hoogzwangere Tabitha deelde vandaag via Instagram verdrietig nieuws. De zangeres laat weten dat haar geliefde oma Mina is overleden.

Foto's op Instagram

Op Instagram deelt Tabitha een aantal foto's samen met haar oma. We zien de zangeres samen met lover Mauron en haar oma dansen, lachen en knuffelen. "Rust zacht lieve oma Mina", begint ze in het bericht. "Voor altijd in ons hart en van onze kleine meid. Love You."

In de reacties kan de zangeres op flink wat steun rekenen. "Pijnlijk schat, vooral nu je zwanger bent. Heel veel sterkte", "gecondoleerd" en "sterkte met het verlies", klinkt het in de reacties. Wij wensen je heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, Tabitha!

In verwachting

Via Instagram maakte Tabitha een tijdje geleden bekend dat zij en haar lover Mauron in verwachting zijn van hun eerste kindje. "From love you were created, with love you will grow. In love we'll be waiting, to forever hold you close", schreef Tabitha bij de foto. Op de zwart-witfoto is te zien hoe zij en hubby Mauron haar babybuik vasthouden. Het stel is al meer dan drie jaar dolgelukkig samen.

De oplettende Instagram volger ziet niet alleen dat Tabitha in verwachting is (duh, obviously), maar weet ook het geslacht van de baby te ontdekken. In de locatie schreef de zangeres namelijk: "It's a Girl."

Misschien ook voor jou:
Babynieuws! Tabitha zwanger van eerste kindje
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram