Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zangeres Tabitha geeft niets om zwangerschapskilo's: 'Ik omarm elke kilo'

De zangeres is trots op haar eigen lijf.

Tabitha

Zangeres Tabitha en lover Mauron Vlaar verwachten binnenkort een kindje. Tabitha heeft al een flinke baby bump en net zoals bij iedere zwangere vrouw komen hier ook wat zwangerschapskilo's bij kijken. En die kilo's omarmt de zangeres met trots.

Trots op zichzelf

In gesprek met &C vertelt Tabitha openhartig over haar zwangerschap. Zo legt ze uit dat haar spiegelbeeld iedere dag verandert. Ze leert zich naar eigen zeggen iedere dag opnieuw kennen en is onwijs trots op wat haar lichaam allemaal kan.

In het magazine vertelt Tabitha dat ze inmiddels twaalf kilo aangekomen is. "Dat zie je ook aan mijn gezicht", legt ze uit. "Ik omarm elke kilo en ben er trots op, maar ik loop heus niet alleen als een modepop met een zwangerschapsglow rond. Dat probeer ik in mijn posts op Instagram ook te laten zien."

Eerlijke posts

Dat de zangeres graag een eerlijk beeld overbrengt aan haar volgers, werd in een eerdere Instagram-post al duidelijk. Zo deelde ze onlangs een stunning foto van haar prachtige buik. “Oh wat ben je mooi zwanger, je straalt helemaal”, schrijft ze vervolgens bij de foto. Waarna er al gauw een dikke disclaimer volgt.

"NOUUU MEITTTTT, zo lig ik er zes dagen van de week bij", gaat ze verder. Achter de perfecte foto volgt namelijk een reeks eerlijke foto's van de zangeres in joggingpak, make-uploos en met een lekker warrige haardos. Love it, Tabitha!

Misschien ook voor jou:
Tabitha deelt prachtige beelden van verloving
Showbizz
  • &C
  • BrunoPress, Instagram