Wait, what?! Wil Scott Disick toch nog trouwen met Kourtney Kardashian?

She said yes! Zangeres Tabitha is verloofd

De zangeres showt een ring om jaloers op te worden.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Tabitha en Mauron

Het eerste sunny weekend van 2021 kon niet beter eindigen voor zangeres Tabitha. Zondagavond ging vriend Mauron Vlaar voor haar op één knie and she said yes!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Sunday sunset

Dat is pas een goede timing: Mauron vroeg niet op Valentijnsdag, maar precies een week later zijn lover Tabitha ten huwelijk voor het ultieme surprise effect. En laat dat nu ook nog eens de allereerste lentedag van het jaar zijn, wat prachtige romantische plaatjes oplevert.

Op Instagram deelt de zangeres een paar beelden van haar verloving. Op een rustige plek midden in de natuur en met een stunning zonsondergang op de achtergrond krijgt Tabitha de ring aan haar vinger geschoven. "I SAID YES!!!!" schrijft de bride to be bij de foto's. "Mauron I love you."

Verlovingsring

We krijgen ook meteen een close-up van Tabitha's shiny verlovingsring, en die mag er zeker zijn. Dat laten ook haar Insta-volgers weten: "So beautiful en die ring ook!"

In verwachting

Tabitha en Mauron zijn drie jaar samen en verwachten dit jaar ook een kindje. Twee weken geleden bracht de mommy to be al een nieuwe single uit als een ode aan haar nog ongeboren dochtertje, die waarschijnlijk niet lang meer op zich laat wachten. Binnenkort meer baby news!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');